Er was geen storende tijd om het maskermandaat te verhogen

Als regels veranderen, moeten er vastlopers zijn. Maar dit kan slecht zijn.

Op 25 februari hebben de Centers for Disease Control and Prevention hun richtlijnen herzien om te erkennen dat de overgrote meerderheid van de mensen, 72 procent van de Amerikaanse bevolking, in gezonde gebieden leeft. je hoeft geen mondkapje te dragen in huis. Dit cijfer is inclusief het aantal ziekenhuisopnames, het aantal ziekenhuizen en de laatste Covid-gevallen. De CDC heeft een lijst met secties op de inhoudspagina worden beschouwd als gebieden met een hoge prevalentie. Voor de rest is er geen suggestie dat je het binnenshuis zou moeten dragen, tenzij je een “verhoogd risico” op Covid hebt.

Steden en landen worden ook geüpgraded maskerfuncties. New York kwam vorige week terug op zijn besluit om zich in verschillende huizen te vestigen, terwijl Californië deze week zijn eisen liet vallen. Oregon en de staat Washington zullen vanaf 11 maart overschakelen van gemaskerde naar uitgebreide scholing. Massachusetts, Connecticut en New York City staan ​​op het punt om te stoppen met school. Washington, DC, zal naar verwachting ook de eisen voor de binnenschaal op 12 maart verhogen.

Als je wordt omringd door verandering, ben je niet de enige. Zowel kopers als medewerkers staan ​​versteld van wat er gebeurt. Hoewel je genade kunt verwachten als de regels veranderen, moet je soms proberen alles te begrijpen. Hier is een reactieplan voor consumenten en werknemers die worstelen met het toepassen van de verandergids:

Je kunt maskers bestellen, maar ze zijn gevaarlijk

Hoewel uw land mogelijk geen maskers meer vereist, kunt u personeel en klanten bestellen. En misschien wilt u dat doen. Als een groot deel van uw werknemers geen vaccin heeft, of als u werknemers heeft die geen adequate bescherming op de werkplek hebben, kan het het beste zijn om werknemers te vragen om de meest beschermende gezichtsmaskers te dragen. Houd er rekening mee dat als uw werknemer ziek wordt en hem of haar op het werk kan volgen, hij of zij door het bedrijf kan worden aangeklaagd wegens grove nalatigheid, een aanklacht die kan leiden tot aanzienlijke boetes.

Je moet bereid zijn om terug te duwen – van werknemers en klanten die geen maskers meer willen dragen. Klanten kunnen uit huis worden gezet als ze zien dat een masker nodig is om binnen te komen, vooral in gebieden waar maskers niet gebruikelijk zijn. In New York City hebben bijvoorbeeld veel mensen het omdat ze nog nodig zijn voor het openbaar vervoer. In de meeste landen is dit echter niet het geval. Als je maskers blijft zoeken, zorg er dan voor dat je de juiste labels hebt, zodat personeel en klanten niet de behoefte voelen om te vragen.

Merk op dat OSHA nog steeds documentatie levert

Toen de Occupational Safety and Health Administration (OSHA) ontslag nam vaccinatie en noodtesten tijdelijke standaard eind januari geeft het nog bericht aan bedrijven waar medewerkers ziek blijven worden. Volgens een vakbondsafgevaardigde hebben werkgevers nog steeds de verantwoordelijkheid om werknemers te beschermen tegen gezondheid en veiligheid op het werk. Werkgevers kunnen altijd worden doorverwezen onder de OSHA Act General Duty Clause, die bepaalt dat, naast het naleven van specifieke risiconormen, alle werkgevers veilige arbeidsomstandigheden krijgen die kunnen leiden tot of kunnen leiden tot overlijden of lichamelijk letsel. Het niet volgen van deze passage kan duizenden dollars kosten, dus wees voorzichtig.

Tags: , , , , ,