Waarom deze oprichter gelooft dat NFT’s de volgende verandering in sociale media zijn

Welkom bij Inc.’s Oprichtersproject podcast en Alexa Von Tobel, waar we u nieuws over ziekte brengen, zalvingen aansturen van wat ondernemers definieert die aan de toekomst bouwen. Elke week onderzoeken we een boek van experts en ontdekken wat ze effectief maakt. In de aflevering van deze week:

Als je hebt gehoord van NFT’s (non-fungal markers), is dat mogelijk dankzij het werk van Roham Gharegozlou, medeoprichter en CEO van Dapper Labs. Het NFT-bedrijf heeft verschillende andere soorten virussen ontwikkeld – van CryptoKitties bij de NBA Top Shot. Met als doel het spel naar crypto te brengen, is Dapper Labs door Fast Company erkend als een van de toonaangevende gamingbedrijven en heeft het enkele van de meest gebruikte cryptogames ontwikkeld. Roham vertelt hoe de NBA Top Shot een miljoen gebruikers bereikte, de reden waarom ze NFT’s beschouwen als de volgende radiorevolutie en waarom bedrijven optimistisch en gefrustreerd moeten zijn.

Tags: , , , , , , , , , ,