3 dingen die u kunt doen om een ​​goed bedrijf te zijn

Teneshia Carr, redacteur van Alle hoeden, ging zitten met Janice Omadeke, een 94-jarige zwarte vrouw om minstens $ 1 miljoen aan kapitaal te verdienen, en oprichter van Mentor Method-softwarebedrijf, dat bedrijven helpt bij het creëren van geïntegreerde trainingsprogramma’s van minimaal een uur. Hier zijn drie dingen die je uit een gesprek kunt halen:

Accepteer de dingen die je anders maken

Omadeke zegt dat je je grote kracht kunt gebruiken als je weet wat het is. De diversiteit, zegt hij, “zal je helpen marktgerichter te worden en je helpen om steeds snellere doelen te bereiken.” Ook, zegt Omadeke, als je eenmaal accepteert wat jou uniek maakt, zul je dat snel doen om dezelfde ideeën aan te trekken investeerders, partners en klanten.

Beter worden

Omadeke weet hoe moeilijk het is om oprichter en CEO te zijn. Van het veranderen van het ontwerp en het versterken van zijn team tot de aanstaande SXSW, ze worden vaak aangetrokken door verschillende perspectieven. een manier he hij is in balans en zelfzorg. En dit kan zo simpel zijn als ervoor zorgen dat je ontspannen en gehydrateerd bent. Op die manier zegt hij: “Ik kan 1.000 procent van mezelf blijven geven aan het bedrijfsleven en mijn team.”

Versterk je gemeenschap

Omadeke checkt regelmatig bij zijn vrienden. Hij zegt dat het zo simpel kan zijn als “sms’en, een meme sturen of zoiets, gewoon een leuk moment hebben.” De sleutel is om flexibiliteit en motivatie te ontwikkelen maubale. Omadeke zegt dat dit hem en andere starters ertoe brengt om 1.000 mijl per uur te rennen om hun doelen te bereiken.

Tags: , , , , , , ,