De oprichter van BrainTrust Studio gebruikte deze truc om een ​​medium te maken

Teneshia Carr, redacteur van Alle hoeden, ging onlangs zitten met Kendra Bracken-Ferguson, oprichter van BrainTrust Founders Studio. BrainTrust, dat zwarte startups op het gebied van schoonheid en gezondheid helpt door toegang te bieden tot bronnen, onderwijs en kapitaalopgericht in oktober 2021 met meer dan 25 soorten en meer dan $ 100 miljoen aan pensionering en bedrijfsondersteuning.

Bracken-Ferguson stelt dat het brengen van diversiteit, eerlijkheid en integratie in de schoonheidsindustrie belastend kan zijn. Een manier waarop ze stress verlicht, is door de tijd te nemen voor wat doelbewuste verfijning, wat betekent dat ze kijkt naar haar behoeften – zoals rust, voedsel en lichaamsbeweging – en ook andere dingen zoekt die ze misschien nodig heeft om haar te bereiken. volledig potentieel.

Tags: , , , , , , , , ,