Door uw werknemers correctie te geven, kunt u meer slagen bij het verlaten van een baan

Met de groei, de door e-commerce gedreven concurrentie om consumentendollars, klantervaring met de koning. Maar zoals het er nu uitziet, is er één ding dat moet: Nee kom voor: de gezondheid van uw medewerkers. Op de krapste arbeidsmarkt is het onmogelijk, zelfs onmogelijk.

De noodzaak van een adequate compensatie kan niet worden onderschat, vooral niet in arbeidsmarkt, waarbij het marktconform loon tenminste gelijk is aan de cursus. Maar geld is niet alles, en wat werknemers willen is zelfbeheersing. In een onderzoek in 2021 onder meer dan 5.000 werknemers wereldwijd zei 59 procent zelfs: flexibiliteit is erg belangrijk voor hen meer dan lonen en andere voordelen.

Macht en flexibiliteit op de werkplek worden op verschillende manieren in mensen weerspiegeld – vaak positief, zoals kwantiteit, productiviteit, creativiteit en vaardigheid. Ze bevorderen ook ontwikkelings- en leiderschapsvaardigheden en zijn in staat om strategieën voor de ontwikkeling van vaardigheden te ontwikkelen. Dit zijn allemaal manieren die leiden tot verandering, behoud en gedrag van medewerkers.

Als eigenaar van een bedrijf kan het gevaarlijk zijn om werknemers in hun kracht te zetten, maar er zijn belangrijke verschillen om in gedachten te houden: onafhankelijkheid op het werk is niet hetzelfde als onafhankelijkheid. Wat ze gelijkstellen, is een persoon de vrijheid geven om zijn eigen beslissingen te nemen, maar onafhankelijkheid op de werkplek wordt gecombineerd met vastgestelde doelen.

Onafhankelijkheid is een dubbelzinnige term die op veel manieren kan worden overgebracht, zoals iemand laten bepalen waar hij of zij werkt en wanneer hij of zij werkt of weten hoe hij een taak moet voltooien. Op de werkplek komt onafhankelijkheid samen met de manier waarop werknemers ervoor kiezen om die doelen te bereiken, en als hun aanpak niet werkt, moeten ze verantwoordelijk worden gehouden.

Waarschijnlijk geheel, maar vooral vanwege de epidemie, is de houding van de arbeiders veranderd. Ongeacht wat iemand de afgelopen twee jaar heeft doorstaan, lijkt er een universeel gevolg te zijn: een verandering ten goede. Dit is iets wat we hebben ontvangen bij Dotcom Distribution, waar het merendeel van het personeel in jonge gezinnen werkt. We zijn altijd op zoek geweest naar open communicatie, die geweldige informatie oplevert, maar het was alleen door te kijken naar de PTO-verzoeken in onze afdelingsafdelingen dat we ook leerden tijd te hebben voor zelfbestuur en grote waarde.

Daarom zitten we in een grote groep digitale transformatie met een sterke focus op reacties op personeelsmanagement. Het opzetten van een personeelsbeheerprogramma helpt om het proces te stroomlijnen, medewerkers effectief te stroomlijnen en te managen, en stelt medewerkers in staat wijzigingen direct te selecteren en uit te wisselen, waardoor ze de vrijheid hebben die ze willen.

Dit soort programma’s kan worden aangepast aan de behoeften van alle soorten bedrijven en groottes. Voor ons was het doel om een ​​oplossing te vinden die zou helpen bij het beheren en versterken van onze werknemers met productiviteits- en stimuleringsprogramma’s, en om supervisors en supervisors meer bewust te maken van de prestaties, het onderhoud, de prognoses en het beleid van het personeel. Verwacht wordt dat de prestaties met ongeveer 20 procent zullen toenemen.

Talentcompetities betreden winkels, magazijnen, bedrijfskantoren en thuiswerkplekken. In een tijd waarin het werven en behouden van geschoolde werknemers moeilijker en belangrijker wordt dan ooit, ligt de verantwoordelijkheid bij werkgevers om van hun bedrijf een betere werkplek te maken, voor bestaande en toekomstige werknemers – en de beste investering die u kunt doen. .

De standpunten die hierin worden uitgedrukt door journalisten van Inc.com zijn van henzelf, niet van Inc.com.

Tags: , , , , , , , , , , , ,