Hoe u uw bedrijf kunt voorbereiden om een ​​online computer te zijn?

In slechts een kwart eeuw hebben een duizelingwekkend aantal technologische veranderingen de industrie en de industrie radicaal veranderd. Maar institutionele leiders, vooral degenen die niet kwetsbaar willen zijn, zijn vaak bang voor de belangrijke veranderingen die digitale transformatie vereist. Ze stellen misschien hun eerdere expertise en prestaties uit – en wees compleet nieuwe digitale antwoorden. Of ze willen misschien niet disruptief zijn omdat ze ‘disruptief’ zijn, wat geen waarde toevoegt aan het bedrijf.

Bedrijfsleiders moeten hier echter voorzichtig mee zijn technische verwarring om hen heen gebeurt. Ze moeten geavanceerde technologie en verandermanagement zien als een middel voor continue communicatie – ter ondersteuning van de levering van hoogwaardige goederen en diensten. Ze moeten betere methoden gebruiken om met digitale disruptie om te gaan, waardoor dit werk – in plaats van contra – business wordt.

Beste praktische verstoring

Als geschiedenis een teken is, kunnen organisaties niet overleven, maar gedijen in een tijd van grote technologische crisis. Maar eerst moeten ze geweldige digitale oplossingen creëren, zoals:

  1. Krijg een goed inzicht in de belangrijkste producten en diensten op de markt. Zie hoe moderne technologie de industrie ontwrichten en de efficiëntie en effectiviteit van bedrijven vergroten.
  2. Overweeg snelkoppelingen voor gezinsplanning en implementatie. Stimuleer een efficiëntere en snellere installatie – tijdens het testen en uitvoeren – en leg digitale oplossingen rechtstreeks in handen van medewerkers.
  3. Evalueer regelmatig de bedrijfscultuur. Realiseer je dat cultuur niet langer stabiel is. Wees je bewust van waar de technische vaardigheden worden vertegenwoordigd door het personeel, intellectueel en intellectueel, en ken – binnen het juiste bereik – de sociale veranderingen die nodig zijn voor succes.
  4. Vind digitale professionals. Roep digitale rechtenactivisten op om onervaren arbeiders op te leiden op het gebied van professionaliteit.
  5. Blijf nieuwe maken. Ontdek nieuwe manieren om uw bedrijf te plannen.

Digitale Transformatie Reizen

Wanneer je aan een digitale transformatie begint, is de eerste stap natuurlijk om te erkennen dat niemand een digitaal transformatieprogramma alleen kan gebruiken. Inderdaad, “het hangt van het dorp af.”

Digitale transformatie is nauw verbonden met verandermanagement, waardoor verschillende afdelingen naadloos moeten samenwerken. Dit zorgt ervoor dat de levering van digitale apparatuur door het hele bedrijf wordt ondersteund en op geen enkel moment stopt – en bevordert een zeer sterke digitale cultuur.

In plaats daarvan moeten organisaties nieuwe strategieën ontwikkelen die zakelijke problemen in de loop van de tijd helpen oplossen. Deze digitale revolutie zal bedrijven ook verbinden met een snel veranderende wereld – en de geest van bedrijfsleiders openen voor alles wat technologisch geavanceerd is.

Dus verander gewoon je lenzen en zie de digitale vervorming. Je zult het gaan zien als een onvermijdelijk, nog belangrijker iets.

De standpunten die hierin worden uitgedrukt door journalisten van Inc.com zijn van henzelf, niet van Inc.com.

Tags: , , , , , , ,