Uw bedrijf starten? Geavanceerde manieren om economisch risico te verminderen

Veel mensen houden van het idee om zakenman te zijn, maar ze kunnen de financiële crisis in kwestie niet tolereren. Als je een bedrijf van de grond af aan begint, moet je ervoor betalen duizenden of duizenden dollars tegen de startprijzen die nodig zijn om uw bedrijf te starten.

Als u een lening aangaat om de onderneming te ondersteunen, kunt u de lening mogelijk financieel en juridisch ondersteunen, ook als de onderneming failliet gaat. Als je een bedrijf kunt starten zonder veel te hoeven lenen, krijg je toch te maken met veranderingen zoals financiële inconsistenties, waardoor het lastig kan zijn om goed te budgetteren.

Als angst voor financiële moeilijkheden u tegenhoudt, moet u zich ervan bewust zijn dat er andere krachtige manieren zijn om u te helpen dat risico te verminderen.

Een LLC of Corporation oprichten

Een van je beste manieren is om in te stellen het juiste plan voor uw bedrijf. Als u een particulier bedrijf of partnerschap start, kunt u verantwoordelijk worden gehouden voor alles wat met dat bedrijf te maken heeft; dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor het afbetalen van eventuele zakelijke schulden die u heeft en mogelijk aansprakelijk wordt gehouden door uw klanten, werknemers en andere gelieerde ondernemingen.

Omgekeerd, als u een kleiner bedrijf (LLC) of organisatie start, heeft u minder zekerheid. Met deze bedrijven kan uw bedrijf als privé worden beschouwd. Het bedrijf kan alleen krediet opnemen, geld lenen en het doelwit zijn van hoogwaardige zaken – waardoor uw financiële last wordt verminderd.

Weet alleen dat dit je geen onbeperkte bescherming geeft; het is nog steeds mogelijk om persoonlijke leningen af ​​te sluiten en u kunt in de meeste gevallen een legitieme aansprakelijkheid hebben in geval van grove nalatigheid.

Neem geen persoonlijke leningen

Nieuwe ondernemers komen in de verleiding om het bedrijf zelf te betalen, ook al hebben ze niet het geld om de rekening te betalen. Ze sluiten hun leningen af, vermenigvuldigen hun creditcards of gebruiken andere kredieten om hun eigen uitgaven te financieren. Een klein beetje geld hier en daar kan geen kwaad, maar in de meeste gevallen moet u uw leningen niet afsluiten. Werk in plaats daarvan samen met investeerders, geef uw geld uit, of vertrouw op uw bedrijf een lening aangaan op naam van een onderneming.

Zoek naar onafhankelijke reddingsmanieren

U loopt geen financieel gevaar als u een solide financiële basis heeft. Dit betekent dat meer geld hebben te maken heeft met het veranderen van de hoeveelheid geld die uw bedrijf laat groeien en het verminderen van de ineenstorting van het hele bedrijf.

  • Budgettering en uitgaven – Wees verstandig met uw budget en probeer zo voorzichtig mogelijk te zijn. Als u niet veel spaargeld heeft en uw bedrijf een grote bron van inkomsten zal zijn, moet u een eenvoudig leven leiden en uw extra geld investeren.
  • noodfondsen – Het is ook een goed idee om een ​​krachtig noodfonds op te richten. Zet genoeg geld opzij om je spullen voor een paar maanden te kopen. Op die manier, als uw bedrijf een slechte maand of twee heeft, of als het bedrijf volledig is ingestort, kunt u genoeg tijd voor uzelf kopen om positief te reageren.
  • Fiscaal aangedreven voertuigen – Gebruik bij eventuele extra inkomsten fiscaal aftrekbare voertuigen om uw inkomen aan te vullen en uw pensioen te plannen. De Roth IRA in de Verenigde Staten kan u bijvoorbeeld helpen uw pensioensparen te verhogen RESP-prijs in Canada kan u helpen sparen voor de studie van uw kinderen.

Beheer uw inkomstenstromen

Probeer vervolgens de methoden die u vindt te variëren, zowel binnen het bedrijf als op individueel niveau. In het bedrijfsleven kan dit betekenen dat u een verscheidenheid aan producten en diensten verkoopt, op verschillende manieren geld verdient voor uw blogs of programma’s of naar verschillende mensen kijkt. Op die manier zul je, als er een manier om geld te verdienen wordt bedreigd, anderen hebben om als vergeldingsagenten op te treden.

Hetzelfde principe geldt voor u persoonlijk. U kunt uw inkomsten inwisselen voor het maken van aandelen, het verkopen van onroerend goed, het lanceren van onafhankelijke blogs of websites of het verzamelen van optredens. Dit mag geen regelmatig inkomen opleveren; elke andere investering die u kunt doen, zal uw financiële risico helpen verminderen.

Er is geen manier om het te doen om nog maar te zwijgen van de financiële crisis bij het starten van een bedrijf. Risico is een onvermijdelijk onderdeel van een partnerschap, maar met de juiste strategieën kunt u uw risico verminderen, uw stress verminderen en meer vertrouwen krijgen in het starten van uw eigen bedrijf.

De standpunten die hierin worden uitgedrukt door journalisten van Inc.com zijn van henzelf, niet van Inc.com.

Tags: , , , , , ,