3 tips over Epic-Bandcamp deal, SPAC teleurstelling, CIO marketingstrategie – TechCrunch

U kunt een bedrijf sluiten als u informatie heeft over wat uw klanten willen. Maar voor business developers is dit een speciaal probleem.

Tenzij u een voormalige CIO bent die goed begrijpt hoe u beslissingen neemt, kunt u alleen teruggaan naar de best practices die vaak tot allerlei soorten verkopen leiden: “Hoe gaat het met u, mijn collega-CIO’s?”


Volledige TechCrunch + logs zijn alleen beschikbaar voor leden
Gebruik de kortingscode TCPPLUSROUNUP om 20% te besparen op een abonnement van één of twee jaar


De partner van Ridge Ventures en de vijfjarige CIO Yousuf Khan schreef de TechCrunch + review-sectie “wat CIO’s zoeken in een oplossing en hoe u uw marketingstrategie dienovereenkomstig kunt verbeteren.”

Tijdstarters en verkoopteams die deze managementbenadering volgen, kunnen klanten in activa veranderen, zegt Khan.

“Een goede relatie met een geweldige klant kan helpen om uw bedrijf vorm te geven terwijl het groeit, en dient uiteindelijk als een team van onofficiële adviseurs van topmanagers en professionals binnen uw klanten.”

Heel erg bedankt voor het lezen van TechCrunch + en een geweldige week.

Walter Thompson
Hoofdredacteur, TechCrunch +
@pictors

Hoe fout waren de aannames van SPAC?

Het gebruik van een gespecialiseerd doelbedrijf om het publiek te presenteren was bekend in 2020 en 2021, maar veel oprichters die deze snelkoppeling naar openbare markten overnamen, deden het niet goed.

In plaats daarvan hebben veel van deze bedrijven jammerlijk gefaald in het bereiken van de doelen die ze hadden gesteld voordat ze openbaar werden, schrijft Alex Wilhelm in Exchange.

De inefficiëntie van veel SPAC-aandelen is in zekere zin te wijten aan het feit dat bedrijven proberen “meer winst uit de markt te halen dan ze hun reguliere aandeelhouders kunnen geven”, schrijft hij.

“En dat is het probleem – als de SPAC’s heel zorgvuldig waren gebruikt, zouden ze hun tijd in de zon hebben gebruikt om meer bedrijven te laten passen.”

Terwijl de oorlog in Europa heviger wordt, zijn het de ‘schilden’ van online beveiligingsbedrijven

Handgemaakte paraplu's tijdens het regenseizoen

Foto: Rosley Majid / EyeEm / Getty Images

Het Amerikaanse Agentschap voor cyberbeveiliging en infrastructuurbeveiliging (CISA) heeft een verklaring afgegeven nadat Rusland een Oekraïense waarschuwing had gegeven voor de mogelijkheid van door de overheid gesponsorde cyberbeveiliging:

“Elke organisatie – groot en klein – moet voorbereid zijn om te reageren op cyberdreigingen”, adviseerde het.

Blanco waarschuwingen zijn moeilijk te accepteren, maar nu bijna alle informatie wordt weggehouden en het personeel op grote schaal wordt verspreid, heeft CISA’shield’-technologie een speciale urgentie.

3 views op Epic-Bandcamp samenwerking

BANGKOK, THAILAND - 2018/05/18: BandCamp app preview op Android Sony smartphone.  (Foto door Guillaume Payen / SOPA Images / LightRocket via Getty Images)

Foto tegoed: Foto’s van SOPA (opent in nieuw venster) / Getty-afbeeldingen

Het nieuws dat Epic Games Bandcamp zal kopen, heeft veel kijkers uit de industrie geschokt, maar veel muzikanten die op Bandcamp vertrouwen om zichzelf te onderhouden, wachten tot er weer een schoen valt.

Al deze bedrijven hebben gezegd dat er een klein beetje zal veranderen na de overeenkomst, maar dit is een nummer dat digitale producenten al hebben gehoord.

“Artiesten beseffen dat wanneer een platform van eigenaar verandert, zelfs de kleinste details hun leven kunnen beïnvloeden”, schrijft Amanda Silberling in een driepuntssessie met Devin Coldewey en Alex Wilhelm.

  • Amanda Silberling: Groot geld + Big Tech = sceptische artiesten
  • Devin Coldewey: Epic wil een natuurlijke, vrije manier zijn
  • Alex Wilhelm: Laten we eens kijken wat Bandcamp kan doen met geld, tot aan macht

4 sleutels om OSS effectief te beheren

[#Beginning of Shooting Data Section]    Nikon COOLPIX8700 Kijklengte: 71,2 mm Witbalans: Automatisch Digitale zoomverhouding: 1,00 2006/01/01 10:59:56 Belichtingsmodus: Diafragmaprioriteit AF-modus: AF-S Verzadigingscomp: 0 JPEG-meetmodus (8-bits modus) : Tooncomp. meerdere patronen: Autoscherp: Auto Beeldformaat: 3264 x 2448 1 / 96,1 sec - F / 4,2 Flitssynchronisatiemodus: Uitgesloten Ruisonderdrukking: Uit Kleur Belichtingscomp.: 0 EV-conversielens: Nee Gevoeligheid: ISO 100 [#End of Shooting Data Section]

Foto tegoed: Kevin huilt (opent in nieuw venster) / Getty-afbeeldingen

Open source software biedt bedrijven veel kansen als het gaat om het bouwen van technologie die past bij hun behoeften, maar ook om het omgaan met programma’s die zijn ontwikkeld door een aantal organisaties en individuen.

Meer in detail verwijst Shaun O’Meara, de wereldwijde CTO bij Mirantis, de lezers naar de vier belangrijkste elementen van OSS-productie:

  • Auditing
  • tijd hebben
  • Bereid uw team voor om verbinding te maken met de broncode
  • Toegeven dat alles zelf doen onmogelijk zou zijn

Wat Amerikaanse startups moeten weten over belastingschulden voor R&D

Een foto van Benjamin Franklin op een biljet van $ 100 in een gescheurd papieren gat, vlakbij

Foto tegoed: VuurvliegLicht (opent in nieuw venster) / Getty-afbeeldingen

Voor een beginner die net begint, zou $ 250.000 de manier waarop hun bedrijf werkt kunnen veranderen.

In de VS kunnen in aanmerking komende bedrijven tot $ 250K per jaar aftrekken van belastinginkomsten om onderzoeks- en ontwikkelingskosten te dekken.

“Gedurende meerdere jaren kan deze lening u miljoenen dollars besparen”, schrijft CPA en belastingadviseur Ardy Esmaeili, die de details van de belastingwetten voor O&O en passende procedures schendt.

Raquel Urtasun van Waabi over de noodzaak om je initiatie te differentiëren

raquel-urtasun oprichter van autonoom autobedrijf Waabi

Foto tegoed: Bruce Durbin

Voorafgaand aan de oprichting van het onafhankelijke autotechnologiebedrijf Waabi, was Raquel Urtasun een professor, AI-onderzoeker en oprichter van Uber’s zelfrijdende eenheid, Uber ATG.

Maar het starten van een bedrijf vanaf het begin was een uitdaging als geen ander, zegt hij.

“Ik moest mijn levensstijl veranderen. Ik heb vele jaren in AI doorgebracht, als student, en het is zeer succesvol geweest, totdat de dingen bijna werden opgeleverd”, zei Rebecca Bellan in een interview.

“Plots kwam er een nieuwe wereld bij die ik niet kende, en die moest ik heel snel leren. Dus dat rekte me in veel opzichten uit.”

Bedrijven haasten zich om in het spel te komen

De bedrijfskosten zijn in 2021 omhooggeschoten, omdat bedrijven “meer bedrijfs- en moederinvesteringen in kleinere bedrijven” hebben geïntroduceerd, aldus Anna Heim en Alex Wilhelm in The Exchange.

Vorig jaar bereikte de verkoop van 4.661 CVC’s $ 169,3 miljard, een stijging van $ 70,1 miljard naar 3.356 prestaties in 2020, een nieuw record. De meest opvallende verandering? “Deelnemen aan grote oorlogen, of meer dan $ 100 miljoen bedrijven.”

Alex en Anna gingen de gegevens in om erachter te komen wat tot de verhoging leidde, hoe de fondsen lokaal werden verdeeld en waarom Silicon Valley nog steeds de meest populaire plek is voor CVC-fondsen.

Tags: , , , , , , ,