Box keert terug met een kwart dat ieders verwachtingen overtreft, plus zijn – TechCrunch

Deze tijd is voorbij jaar, doos hij vocht met hand en tand houden Adverteerders onder leiding van Starboard Value verantwoordelijkheid nemen en bedrijfsinstructies bestellen. Als de demonstranten hadden gewonnen, had CEO en mede-oprichter Aaron Levie kunnen worden ontslagen, en het bedrijf zou zijn verkocht.

Koma De doos heeft gewonnenen aandeelhouders die het senior team ondersteunden ontvingen deze week en een kwartaal prijzen die ieders verwachtingen overtreftwaaronder van het bedrijf.

Nu de proxy-oorlog voorbij is, is het duidelijk dat sommige dingen die Box de afgelopen jaren heeft gedaan om de echte zakelijke markt te verbeteren, hun vruchten afwerpen. Alan Pelz-Sharpe, senior analist, Deep Analysis

Vorig kwartaal bedroeg de omzet van Box $ 233 miljoen, een stijging van 17% ten opzichte van een jaar geleden, en bereikte volgens het bedrijf professionele schattingen van $ 229 miljoen. De financiële resultaten kwamen terug boven wat Box had ingeschat dat de groei ergens rond de 12% zou kunnen bedragen. Haar aandelen overschrijden vanaf vrijdagochtend 6% per week.

Toen Starboard vorig jaar onder het bedrijf in brand vloog, had Box heel andere resultaten voor het kwartaal gerapporteerd. De groei was een daling van 8,3%, waardoor het leiderschap van het bedrijf bezig was de groei en winstgevendheid te verbeteren.

Terugkijkend en de voordelen van terugkijken, was het aandeel voor de Box erg laag omdat het bedrijf langzaam maar gestaag begon te stijgen, zoals de onderstaande afbeelding laat zien:

Cijfer met vaste monetaire groei ten opzichte van de daling van vorig jaar met 8,3%.

Foto tegoed: Doos

Levie was erg blij met de resultaten van zijn bedrijf en zei dat de grootte van de Box niet uit een specifiek gebied kwam – het was een voorbijgaande.

“Het is van alles geweest, van de snelgroeiende kleine bedrijven tot de grote computerveranderende big business. Ik bedoel, we hadden grote, grote successen. [including] grote banken en overheidsinstellingen en fabrikanten van grote bedrijven. Daarom zit het zo diep’, zei hij.

Een van de belangrijkste redenen voor de toename van het bedrijfsleven is de bouw, waar: Zendesk zag er ook erg goed uit afgelopen jaar. Het is duidelijk dat teamcreatie goed werkt voor SaaS-bedrijven.

“Ik denk dat het belangrijkste in het bedrijfsmodel is om naar geïntegreerde planning te gaan. Daarom hebben we Enterprise Plus, een nieuw type Box met Box Shield, Box Governance, onze eSign-technologie, [and others] alles in één suite. En dat heeft ons geholpen te groeien en meer klanten in staat te stellen ons hele platform te adopteren”, legt Levie uit.

Alan Pelz-Sharpe, oprichter en onderzoeksanalist bij Deep Analysis, het bedrijf dat de magazijnactiviteiten van Box beheert, zei dat de strijd zwaar was voor het bedrijf, en nu het voorbij is, is het erin geslaagd om vooruit te komen. .

Tags: , , , , , , , , , , ,