Elke leider kan raad toepassen. Hier zijn 5 manieren om dit te krijgen

Het kan moeilijk zijn om ergens heen te gaan waar je nog nooit bent geweest en te groeien in je leven en bedrijf zonder de begeleiding van anderen. Opleiding het is een test-en-waar-aanpak om u daarbij te helpen. In plaats daarvan zijn er veel manieren om de informatie die u wilt van anderen te krijgen, waarvoor geen langdurige inzet of gewichtsbelasting van een groep vereist is. Er zijn met name vijf (niet één) manieren om het te doen die hulp krijgen is de gids die je nodig hebt:

1️. gecombineerd: Doe met hun mee een bekwaam persoon u wilt leren, en in ruil daarvoor willen zij de uwe leren. Dit is een uitwisseling van gelijke waarde. Je ontdekt samen hoe vaak je verbinding maakt, hoe lang en wanneer je allebei voelt dat je compleet bent.

2️. Opbrengst: Dit is fijn als je al op je werk bent en niet weet welke waarde je moet toevoegen. U kunt een deskundig persoon adviseren en zij willen van uw ideeën leren. (Fortune 500 bedrijfsleiders doen dit, dus niet lezen!)

3️. Van een afstand: Je begeleider hoeft niet te weten dat je er bent. Je kunt graven in hun podcasts, whitepapers, Instagram-berichten, TED-verhalen, boeken of andere tools die ze hebben gepubliceerd om te leren van hun vindingrijkheid.

4️. Minuten: Verspil geen tijd aan het maken van een ritje, een vergadering of een speciaal evenement met een spreker die je wilt studeren. Doe je huiswerk, stel een grote vraag en maak er een trainingsmoment van.

5️. Cultuur: Hierop staat altijd een afbeelding van een mahoniehouten bureau en een grote leren stoel. Vaak is dit wanneer iemand die vooruitloopt op zijn baan al meer geld in de persoon wil steken, vaak omdat ze hun aandeel in die persoon zien. Dit is een zeer zware lading, en het is erg zwaar, dus vertrouw op de nummers één tot vier als dit niet op tafel ligt.

Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad die je wilt, het seizoen waarin je zit en de tijd die je hebt om dit te verdelen, kun je het beste in verschillende groeiseizoenen verder gaan en er weer uit.

Wat zou je als eerste proberen om de hulp en begeleiding te krijgen die je nodig hebt?

De standpunten die hierin worden uitgedrukt door journalisten van Inc.com zijn van henzelf, niet van Inc.com.

Tags: , , , , , , , , ,