Foto’s van 1994

Illustratie van het artikel Shades of 1994

Voorbeeld: Shutterstock

Aangezien de sluiting van de MLB is veranderd van dagen in weken in maanden van negatieve vooruitgang op de nieuwe CBA, is het duidelijk geworden dat we niet snel met het MLB-seizoen beginnen.

Hoewel, door een ander wonder, wanneer de deal eind maart bereikt, het seizoen al zal zijn verstoord door de aanhoudende CBA-controverse. De reputatie van de eigenaren is aangetast en als het doek niet volledig is geopend, is de deur geopend voor de honkbalbusiness: “Het is geen spel, het hangt gewoon af van de winst die het spel oplevert, en dat is het enige dat telt. ”

Met het korte schema, zelfs als het seizoen voorbij is, zullen fans dit seizoen nog steeds zo schoon zien als 2020. De Dodgers wonnen dat jaar de World Series en toen we eindelijk de twee beste teams in de World Series kregen, geloven veel fans nog steeds dat het seizoen een sterretje eromheen zou moeten hebben. Ik hoor nog steeds een wedstrijd genaamd “Mickey Mouse’s Ring”. Ja, het is nog steeds mogelijk dat we een spelseizoen van 120 of 130 hebben, maar de deal moet zo snel mogelijk worden gedaan … zo snel mogelijk. Met elke dag die voorbijgaat, worden er meer games uitgebracht en we zijn niet in de buurt van een deal.

Terwijl fans naar het licht aan het einde van de weg blijven kijken, tast elke stap ons in het duister. Ik ben teleurgesteld en alles wat ik kan zeggen is “Fuck you MLB.”

We hebben het jaar van Prime Mike Trout, Juan Soto, Fernando Tatís Jr. en Shohei Ohtani al verloren, bedankt. tot de korte termijn van COVID-2020. Gaan we nu nog een seizoen inkorten? Een die kan mislukken? Doe het voor jou.

Het is duidelijk dat niemand, de eigenaar, plus, wil dat het seizoen wordt opgelost, maar ik weet niet zeker of er een deal zal worden bereikt voor de hervatting. Het volledige verbod op het MLB-seizoen is sinds 1994 niet meer voorgekomen. Honkbal was populairder dan nu, maar het gebrek aan weer dat jaar stond op het punt de wedstrijd te verpesten. De populariteit was erg laag Kijker van World Series gedaald in de komende vijf jaar. Wat heeft MLB bespaard? Steroïden natuurlijk. En na jaren van anciënniteit bij MLB die een oogje dichtknijpen voor PED’s, verwoestte hetzelfde ding dat honkbal redde het opnieuw. Zo is het woorden van Iron Man 2.

Met de populariteit van honkbal in bijna laag laag in 2022 ben ik bang dat een soortgelijk probleem binnenkort kan optreden. Ben ik altijd gefrustreerd? Waarschijnlijk, maar er is de laatste tijd veel schaamte geweest bij MLB, dus ik moet aannemen dat de competitie een aantal plannen klaar heeft staan. Hij moet actie ondernemen om de fans terug te krijgen, toch? Ze weten duidelijk niet hoe ze hun spelers moeten verkopen, of om voor jongere generaties leuk te zijn, of om spelers en teams rekenschap te geven van fraude, waarom bedriegen ze zichzelf niet. Het kan zijn dat ze gewoon wachten om gepakt te worden.

Ja, ze worden gepakt. Dat doet hij altijd, maar zoals het geval was toen hij de andere kant op keek toen honderden spelers eind jaren 90 PED’s gebruikten.jaren en vroege jaren 2000s, MLB ontkent ten stelligste hij had elk idee. Het maar naar, omdat maar lijken op hij blijft achter met integriteit. Dat doet het ook niet. Het geeft niet om zijn fans. Het geeft niet om zijn spelers. Natuurlijk niet zorg voor honkbal.

Tags: ,