Hoe groeien technologiebedrijven sneller om aan de huidige besparingen te voldoen? – TechCrunch

Een half dozijn zaken de aandelen zeiden ook dat ze deze week winst maakten, maar door de wereldwijde onrust gaf de markt hen een welverdiende kans om te winnen.

Het is moeilijk te zeggen wat de volatiele aandelenmarkt was, maar het waren geen eenvoudige bedrijfsstatistieken, zoals ze allemaal zeiden:

Een grafiek met de financiële resultaten van de zes bedrijven die deze week verschijnen.

Foto tegoed: TechCrunch-resultaten

Er gebeurt hier veel in de wereld en de aandelenmarkt heeft het dit jaar tot nu toe moeilijk. Waarschijnlijk is negativiteit slechts een besmetting.

Wat de reden ook was, bedrijven die positieve resultaten rapporteerden, zagen een verschil in de markt. Ten slotte was er Box en Splunk, met hun voorraad deze week ongeveer 6%. Dit lijkt misschien niet veel, maar in moderne tijden (vooral gezien de negatieve marktreactie op de Box-resultaten), was het vergelijkbaar met Wall Street en schreeuwde het lof van het dak.

Aan de andere kant vinden we Snowflake, wiens aandelen deze week de pan uit rijzen ondanks een stijging van 101%, die velen als sterk zouden beschouwen. In plaats van zich te verheugen over de uitkomst, spaarden beleggers tot 30% van het item in één keer na handelsuren. Vanaf vandaag daalde het aandeel van het bedrijf met 21% per week.

Hier zijn de vijfdaagse resultaten voor alle zes professionele bedrijven die deze week vanaf 12.00 uur ET zijn aangekondigd:

Een vijfdaagse operatie in zes andere bedrijven meldde deze week.

Foto tegoed: TechCrunch-resultaten

We dachten dat het een goed idee zou zijn om dieper in te gaan op de verschillende gevolgen en te zien wat er aan de hand was in de economische neergang, en of de bedrijven echt bevestigden wat ze deden, of dat Wall Street net als wij allemaal was.

Hoe Wall Street Pain te vermijden: Box Findings

Box is vandaag ons rolmodel voor een bedrijf dat ongelooflijke investeringen heeft gedaan, het is geweldig – het bedrijf bestaat al heel lang in 2021. gestoken in de strijd en anderen ermee, dus je kunt niet verwachten dat je goed bent op Wall Street na zo’n vreselijk gevecht.

Tags: , , , , , , , ,