Ransomware-team dreigt Nvidia ” meest veilige geheimen’ vrij te geven – TechCrunch

Voor de nieuwste en belangrijkste TechCrunch-artikelen die elke dag om 15:00 uur PST in uw inbox worden bezorgd, Registreer hier.

Hallo en welkom bij Daily Crunch vrijdag 4 maart 2022! Het is vrijdag, wat betekent dat deze brief vol goede vibes en opluchting bij de hand is. Voor het weekendweekend is er natuurlijk veel te doen, dus check it out meest recent uit de vroege fase (gaat rocken) en TC-sessies: Mobiliteit (we rollen), en we kunnen naar binnen! – Alex

TechCrunch Top 3

beginnend met VC

De zakenwereld is niet de enige plek waar we meer geld naar buiten zien komen. De influencer-ruimte is een andere. Dus we moeten niet verbaasd zijn De familie D’Amelio heeft $ 25 miljoen opgehaald voor hun fonds. Wie is de familie van D’Amelio? Door Charli en Dixie, twee van de beroemdste tv-persoonlijkheden. Als dit verwarrend is, vraag het dan aan uw kinderen.

 • Pivot pa pivot: Turtle heeft weer een nieuw idee. Het bedrijf begon als een bedrijf dat de markt voor e-scooters verkocht. Daarna ontwikkelde het renderingrobots. Het transformeert die robots nu in mobiele winkels. Ik hou ervan als de makers de visie opschudden en iets nieuws proberen, dus als ik een Turtle-bot / winkel zie, zal ik proberen daar iets te kopen.
 • Vliegende taxi’s komen eraan? Volocopter denkt van wel, en investeerders zijn het daarmee eens. Het Zuid-Duitse bedrijf verdiende net 170 miljoen dollar voor een bedrag van 1,87 miljard dollar. Wat betekent dat er een informatie instappen bij de gedachte aan het instappen in een taxi.
 • Zelfrijdende auto huren is mogelijk! TechCrunch heeft eerder Fetch behandeld, een bedrijf dat het voor consumenten gemakkelijker wil maken om een ​​auto of auto te huren zonder daarvoor naar de luchthaven te hoeven gaan. Nu heeft het bedrijf $ 3,5 miljoen opgehaald voor zijn bedrijf, wat zou moeten helpen Fetch meer wielen te vangen en terug te brengen (kopen en verzenden?)
 • AssemblyAI haalt $ 28 miljoen op: Er is veel werk gaande in de luisteromgeving als het gaat om computerintelligentie. Waar je bent Bijvoorbeeld Deepgrammwa andere spelers zoals Otter.ai. AssemblyAI, dat nu een nieuwe hoofdletter heeft, biedt een API voor wat we omschrijven als ‘schrijven, samenvatten en weten wat er in duizenden woorden tegelijk gebeurt’.
 • Blocknom brengt crypto-tools naar Zuidoost-Azië: nou Coinbase. Dat weet je. Het is een plek waar je crypto-tokens kunt kopen en verkopen. ik ben te een plek waar je je punten kunt “zetten” en ervoor betaald krijgt. Blocknom – Ik denk de samentrekking van “blockchain om nom nom”, toch? – wil het project naar Zuidoost-Azië brengen. En het kreeg maar een half miljoen voor zijn inspanningen.
 • Popchew assisteert koks: Keer terug naar de wereld van de menselijke cultuur: Popchew. Het bedrijf “heeft een lijst samengesteld met creatieve producten en geïntegreerde restaurants voor fabrikanten om hun eigen lokale, digitale voedsel te creëren, ontwikkelen en verbouwen”, zegt TechCrunch. Dit omvat, zoals we zien, bitcoin-pizza. Dat is een grap die je wel of niet snapt. Het bedrijf haalde echter slechts $ 3,6 miljoen op in zijn experimenten. Dus ze moeten, ahum, een goede marktniche hebben gevonden.

De Equity Podcast van TechCrunch wordt deze maand vijf en nam vorige week afscheid van een van de oprichters. Hier is het gedeelte dat beide laat zien.

4 sleutels om OSS effectief te beheren

[#Beginning of Shooting Data Section]  Nikon COOLPIX8700 Kijklengte: 71,2 mm Witbalans: Automatisch Digitale zoomverhouding: 1,00 2006/01/01 10:59:56 Belichtingsmodus: Diafragmaprioriteit AF-modus: AF-S Verzadigingscomp: 0 JPEG-meetmodus (8-bits modus) : Tooncomp. meerdere patronen: Autoscherp: Auto Beeldformaat: 3264 x 2448 1 / 96,1 sec - F / 4,2 Flitssynchronisatiemodus: Uitgesloten Ruisonderdrukking: Uit Kleur Belichtingscomp.: 0 EV-conversielens: Nee Gevoeligheid: ISO 100 [#End of Shooting Data Section]

Foto tegoed: Kevin huilt (opent in nieuw venster) / Getty-afbeeldingen

Open source software biedt bedrijven veel kansen als het gaat om het bouwen van technologie die past bij hun behoeften, maar ook om het omgaan met programma’s die zijn ontwikkeld door een aantal organisaties en individuen.

Meer in detail verwijst Shaun O’Meara, de wereldwijde CTO bij Mirantis, de lezers naar de vier belangrijkste elementen van OSS-productie:

 • Auditing
 • tijd hebben
 • Bereid uw team voor om verbinding te maken met de broncode
 • Toegeven dat alles zelf doen onmogelijk zou zijn

(TechCrunch + is ons lidmaatschapsprogramma dat startups en startup-teams vooruit helpt. Je kunt hier schrijven.)

Ideeën voor het bedrijf Big Tech Inc.

 • De doos keert terug: Na een zeer moeilijk jaar stopte Box elke vorm van terugbetaling met resultaten die aan de verwachtingen voldeden en spaarders geld gaven om te kopen. Het handelt in de buurt van zijn waarde na een verhitte discussie.
 • Sony en Honda hebben samen elektrische voertuigen gemaakt: Wat is een MOU, of memorandum van overeenstemming? Het is als een LOI-dieet, of een intentieverklaring. En wat is LOI? Het is als een soort vakbondsvoedsel. Sony heeft nu echter een MOU met Honda om de mogelijkheid te onderzoeken om samen auto’s te maken. Eens kijken of ze op de markt komen.
 • Disney bereidt zich voor op het Disney+ advertentiesegment: Disney + groeide heel snel, heel snel toen het werd opgezet. Nu lijkt zijn moederbedrijf klaar voor een tweede druk om het ruimtegebruik uit te breiden, dit keer met een commerciële insteek.
 • Twitter voegt zich bij de podcasts: Iedereen houdt van het tabblad Hellfirecape voor het bouwen van podcasts. Dus als je niet wilt luisteren naar de podcasts die je hier doet, heb je veel keuzes? Precies hoe dit zich kan verhouden tot Twitter Spaces zou leuk moeten zijn.
 • Nvidia-wachtwoorden zijn gedownload: TechCrunch staat al een tijdje op een Nvidia-account voor hacken en losgeld, en het nieuwste in de saga komt in de vorm van gelekte wachtwoorden. Er is veel aan de hand, dus kijk eens hoe Nvidia het doet.

TechCrunch-experts

dc-experts

Foto tegoed: Afbeeldingen door SEAN GLADWELL / Getty

TechCrunch werft rekruten voor TechCrunch Experts, een project dat maar doorgaat terwijl we topprofessionals vragen naar de uitdagingen en uitdagingen die zich in de vroege stadia voordoen. Als jij het bent of iemand die je kent, laat het ons dan weten Pano voordat het onderzoek vandaag om 23.00 uur ET sluit.

Tags: , , , , , , , ,