Saquon Barkley is de enige reden om naar de Giants te kijken

Als de Giants Saquon verkopen, wie zal er dan dit jaar naar kijken?

Als de Giants Saquon verkopen, wie zal er dan dit jaar naar kijken?
Afbeelding: Getty Images

De enige reden om naar de Giants te kijken – of om ze op de nationale televisie te plaatsen – is Saquon Barkley. In New York is het kopen van hem als het verwijderen van de laatste echte tijger die nog over is in hun saaie spel. De enige actie die nog over zou kunnen zijn, is de zielige adelaar van de quarterback en de senior-draadact die de frontoffice van de Giants is geworden laat.

Ik begrijp de blessure, maar sommige G-Men-fans willen gewoon wanhopig dat het contract wordt bewezen. Hij denkt nog steeds dat New York in ruil daarvoor geen tweede optie zou hebben gebruikt. Hij is niet verkeerd, maar hij is in het openbaar. De enige mensen die het verleden kunnen veranderen zijn de Avengers en Superman.

Het enige verkooppunt op het vierde licentievlak –ronde pick is slecht.

Barkley is er vorig seizoen niet voor zoveel dingen geweest. Geloof me, ik weet dat hij erg overstuur was. Ik heb meer dan $ 50 uitgegeven aan haar fictie. Terugkomen van ACL-tranen is zo moeilijk als het wordt, en het kan nog moeilijker zijn als je een groot seizoensdeel en een ernstige knieblessure mist.

Hij presteerde echter hoog.

De trillingen en visioenen die de explosie zo gevaarlijk maken, zijn er nog steeds, en hij liet de vlammen van de uitbarsting zien.

Ik denk niet dat hij dat eerder was, maar zoals hij eerder was, krijgt hij niet veel hulp.

Als je het op de verkeerde slechte regel zet, onverwacht / slecht spel-call, met een QB-spel van Daniel Jones of Mike Glennon, zul je een hekel hebben aan het kijken naar de Giants, net zoals hun fans Dave Gettleman haten. Vorig jaar scoorden ze slechts drie keer meer dan 25 punten, waarvan twee de hoogste.De resultaten van de campagne van 2021, 27 en 29 punten, kwamen met Barkley op het veld, volgens Pro Football Reference.

Atletiek werd derde in de competitie en passinggames tweede.zeer lage werven in de NFL. O-lijn eindigt Op nummer 30 in de laatste regel van Pro Football Focus. Aanpakken Andrew Thomas was het enige lichtpuntje, en hij onderging zijn tweede operatie gedurende vele jaren aan zijn harde linkerknie, USA Today zei:. (Ze zouden in het laagseizoen terug moeten zijn, maar je wilt geen herhaalde blessures zien voor de beste coureur.)

Hoezeer ik ook geniet van het Kadarius Toney rookie-seizoen, Yung Joka Het is minder waarschijnlijk dat je een interessant spel hebt, omdat je hem de bal niet 20 keer per spel kunt geven. Hij kon onbeperkt geld uitgeven en een vergoeding boeken om Jones de meest blitse Ferrari’s te geven, maar hij kon de auto niet uit de tweede versnelling krijgen. De reuzen hebben al 1000 meter geen ontvanger meer gehad sinds Odell Beckham Jr. in Cleveland.

Wat moet eerst worden opgelost – behalve de gebeurtenissen die ertoe hebben geleid? Brian Flores klaagt over de groep – en quarterback. Nog een jaar bij hem blijven omdat je de schrijfles niet leuk vindt, is geweldig, maar hem een ​​​​echte manier geven om het goed te doen.

De games van Jones zijn geschikt voor Saab of Volvo, een betrouwbaar item met voldoende beveiliging. Een bal rennen en verdedigen is de enige manier om een ​​ondermaatse quarterback te winnen. De Giants hebben een man die een van die dingen kan – en ze doen het heel goed als ze geen verdedigende backs spelen.

De laatste autoriteit verscheen en verkocht de man van wie hij het meest hield. Een geschiedenis van herhaling kan wreed zijn, en twee spelers die de Lombardi Trophy in verschillende categorieën omarmen, kunnen dat zijn. (Hier brandde Beckham de Bengals in de Super Bowl tot hij geblesseerd raakte. Zijn carrière zou nu in gevaar kunnen komen, maar dat was niet het geval toen hij New York verliet.)

Als je een speler wilt verkopen die in de eerste ronde niet te hoog moet worden geschreven, is Jones degene die je lijst schrijft met een groot blauwblauw dak, niet Barkley. Het is niet langer een dwaas idee om te zien hoe de nieuwe GM Joe Schoen presteert in zijn originele geschriften voordat hij hem toestaat het enige kunstwerk in het openbaar te verkopen.

(Barkley is ook de enige fictieve speler op de lijst die de hele tijd nepspellen moet spelen. Het voor de hand liggende teken dat je fictieve team waardeloos is, is het aantal Giants-spelers waarmee je begint.

Trouwe reuzen luisteren, Bloody Mary in de hand, luister elke zondag gewoon omdat het in hun cultuur zit. En zolang de Giants een van de meest populaire teams in de NFL zijn, zal de competitie hen goed van dienst blijven.

Als het team blijft werken en spelen als feeder, zouden NFL- en Giants-fans moeten genieten van wat New York voor de sterren heeft.

Tags: , , , , , ,