Uw AEW Revolution-demonstratie

Hondenhalsbandspellen: MJF v. Cm Punk

Foto met dank aan Your AEW Revolution Preview

Afbeelding: AEW

Fels: Allereerst vind ik het geweldig dat ik een baan heb waarbij ik “halsbandwedstrijden” kan schrijven als onderdeel ervan. Echter…

Dit is duidelijk in het nieuws vermeld terwijl de strijd zich ontvouwt. Vanaf de eerste game, tot de eigenlijke wedstrijd, totdat CM Punk er diep in moest graven, totdat MJF een kanaal op de wereld-tv opende en het gebruikte om Punk aan te vallen, om aan te tonen dat er een gat in zit dat nooit kan worden gevuld. hij zal nooit zijn kantoor innemen. Het is een van de beste dingen van televisie, niet alleen de strijd.

Wat hier gebeurt, hangt naar mijn mening af van waar ze op de kaart worden geplaatst in relatie tot de wedstrijd. Dit vraagt ​​om een ​​Wardlow beurt, maar dit kan alleen gebeuren als ze na de wedstrijd worden gedropt. En ik denk dat dit is waar we heen gaan, wat Punk de overwinning bezorgt en waarschijnlijk een derde, volledig winnende wedstrijd opzet. Het zal zo gewelddadig zijn als het kwaad en er zullen veel demonstraties zijn en iedereen zal gewoon uit het raam staren.

Blum: Het maakt me niet uit waar het toe leidde. Ik kan de Dynamite MJF-advertenties van vorige week in mijn hoofd niet kwijtraken. Het is een diepe snee van de afschuwelijke hiel om het er beter uit te laten zien en een afschuwelijk gezicht in de hoek te tekenen. De beste verhalen om twee van de meest getalenteerde in de 21e eeuw te hebben Nu de AEW-relaties met de Honor-ring legitiem zijn, is de vergelding van Punk vs. Raven op ROH Death Before Dishonor in 2003 zou een succes kunnen worden. Het was wreed en fris. Ik verwacht hetzelfde. Ik zie niet in hoe Punk hier niet wint, want er is geen reden om dit verhaal voort te zetten als MJF nog een overwinning behaalt tegen Punk. Tenzij de show een MJF-titel moet hebben op AEW World Twice of No, en als de eerste Joodse AEW-wereldkampioen een kroon draagt ​​tijdens Memorial Weekend in Las Vegas, kan het lange tijd verkopen van echte en fysieke jabs met Punk beide jongens goed helpen .

Tags: ,