Werknemers geven er de voorkeur aan meer telefoons toe te voegen. Wat dit betekent voor uw gezamenlijke werk

Je zult er waarschijnlijk niet mee te maken hebben Moe van zoom voor altijd.

Het blijkt dat de telefoon de voorkeur heeft voor communicatie voor reguliere werknemers, volgens een recent State of the Call-rapport van het in Seattle Hiya gevestigde bedrijf Seattle.

Niet in het rapport: Achtentachtig procent van de ondervraagden in de VS zei dat bellen hun keuze was om samen te werken met collega’s, vergeleken met slechts 7 procent die stemde. zingen op video, volgens ruwe gegevens uit een rapport dat 1800 bedrijven en 12.000 consumenten ondervroeg. Het bedrijf haalde dit uit het ontwerp, maar werd niet meegenomen in het gepubliceerde rapport, dat deze week beschikbaar was.

Natuurlijk, terwijl mensen nog steeds op afstand werken, neemt het gebruik van communicatiemiddelen in alle vormen toe. Telefoongesprekken nemen toe in het bedrijfsleven: volgens een recent onderzoek zegt tachtig procent van de Amerikaanse mobiele telefoongebruikers op het werk dat hun telefoongebruik het afgelopen jaar is toegenomen. Mobiele telefoons zijn ook gegroeid, maar met 46 procent.

Waarom zou vocale muziek dan populair moeten zijn? Volgens Hiya-president Kush Parikh zit je niet vast aan je bureau. “Je kunt binnen bellen terwijl je een blokje om loopt of een kopje koffie drinkt – je hebt veel beweging die alleen verbonden is met de stem en de video.”

Dit betekent niet dat het video-interview binnenkort zal eindigen. Ze zullen er ongetwijfeld zijn, vanwege het grote aantal geïntegreerde diensten. Tenzij 100 procent van uw mensen op kantoor zijn, gebruiken bedrijven een andere methode om met het hele bedrijf te communiceren.

Parikh denkt ook dat Zoom-vermoeidheid op het punt staat te vervagen omdat gemengde kleuren Zoom nog steeds nodig hebben, maar het kan er in de toekomst een beetje anders uitzien. Er kunnen verschillende stadia van Zoom-vermoeidheid zijn, aangezien het afspelen van een Zoom-video terwijl een werknemer thuis is, anders is dan wanneer een werknemer in een gemengde kantoorvergadering zit terwijl anderen in Zoom zijn en anderen in dezelfde kamer, zegt hij.

En de mogelijkheid bestaat dat het aantal video’s afneemt naarmate meer werknemers terug naar hun bureau gaan, wat kan helpen een deel van de Zoom-vermoeidheid te verminderen.

“Als je een paar dagen per week op kantoor bent, kun je geen acht of tien Zoom-telefoons achter elkaar hebben, dus dat is precies wat ik denk dat zal helpen”, zegt Parikh.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,