Acht budgetten om te overwegen als je twintig bent

Als 20-jarige tiener kan geld soms vreemd lijken, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Professionele marketeers en marktleiders wijzen er allemaal op dat starten in de nabije toekomst een van de beste keuzes is die een jonge twintiger kan maken.Reden – Reden

tegen 2019, ongeveer 47% van de Amerikanen ze verkochten niets van hun geld, of het nu in obligaties, beleggingsfondsen, onroerend goed of op de aandelenmarkt was. Financiële onafhankelijkheid is iets dat de meesten van ons nastreven, en risicovolle statistieken tonen alleen de kleine winsten waar Amerikaanse functionarissen misbruik van maken.

In de digitale en verbonden wereld lijkt alles mogelijk, en als het gaat om het opbouwen van je vermogen, verandert het beeld nooit. Er zijn verschillende manieren waarop een persoon rijkdom kan verwerven, of het maken van een pensioenverslag, maar als u in de twintig bent, zijn uw keuzes misschien beperkt, omdat u uw risico’s wilt verkleinen en tegelijkertijd uw rendement wilt vergroten.

Hier zijn acht eenvoudige stappen die u kunt nemen om het voorbereidingsproces voor mediation te starten.

Bereikbare doelstellingen maken

Voordat u kunt beleggen en spaarportefeuilles kunt opzetten, moet u een doel of plan hebben. Door realistische en realistische doelen te stellen, kunt u uw geld budgetteren en ervoor zorgen dat uw investering voor de korte of lange termijn is.

Bij het investeren in korte termijn, sommige experts zeggen dat je veel van dit geld bespaart, of een portemonnee die een kwart betaalt. Er is ook de mogelijkheid om een ​​spaarrekening aan te maken bij uw bank, zodat u deze gemakkelijk kunt openen wanneer u deze het meest nodig heeft.

Aan de andere kant moeten langetermijndoelen, zoals het terugbetalen van studieleningen, het kopen van je eerste huis of sparen voor je pensioen, investeren in meer lucratieve of complementaire bedrijven.

Za inkomen op lange termijn, misschien kan het bezit van een mix van aandelen, obligaties, forex of misschien digitale activa u helpen uw spaarrecord te laten groeien. Het creëren van een inkomen dat u toegang geeft tot risicovollere aandelen- of obligatieopties kan uw reputatie verder verbeteren.

Begin met 401 (k)

Jonge werknemers, vooral die van in de twintig en dertig, hebben zich gerealiseerd dat sinds kort hun 401 (k) is alsof ze gratis geld mislopen.

Verschillende financiële leiders en economen hebben ontdekt dat a 401 (k) opslagbeleid er is geen financieel gewin, maar u kunt het vergroten door werknemersbijdragen te vergelijken voordat u op zoek gaat naar een tweede of derde financiële kans.

Op dit moment kunnen mensen onder de 50 jaar tot 19.500 dollar vooruit betalen. 401 (k). Giften zijn aftrekbaar van de belasting tot ze tijdens de pensionering worden afgetrokken.

Door werkgeversbijdragen te vergelijken, kunnen werknemers meer geld gaan sparen voor hun pensioen of misschien op een regenachtige dag, en deze bijdragen verhogen naarmate ze elk jaar optellen, en de marges vergroten naarmate uw groeiende salaris stijgt onder jongere werknemers.

Wacht niet

Wanneer u uw geld investeert, of misschien sparen voor pensioen, is tijd de belangrijkste factor die kan helpen om de economische voordelen te maximaliseren. In 20 jaar is het beter dan ooit, en als het op economie aankomt, kunnen toekomstige besparingen goed groeien, en groeien als je vroeg begint.

Als u eenmaal begint, of u nu een bedrijf of onroerend goed verkoopt, of een Individual Retirement Account (IRA) opzet, zal het eenvoudiger zijn uw financiële doelen bereiken eerste in je leven.

Niet alleen is sparen en beleggen een goed idee voor iemand die de studieschuld wil afbetalen, of de komende jaren veel dingen wil kopen, zoals een nieuw huis of een auto – extra zekerheid hebben tijdens een financiële crisis kan de broodnodige steun bieden .

Stel een persoonlijke pensioenrekening op

Er zijn veel voordelen aan het opzetten van een traditionele IRA, vooral als u een jonge ondernemer bent of iemand die geld wil sparen om met pensioen te gaan. De pensioenrekening werkt hetzelfde als 401 (k), maar bijdragen zijn fiscaal aftrekbaar en niet fiscaal aftrekbaar bij aftrek.

Het mooie van IRA’s is dat ze worden gegeven aan mensen die aan bepaalde vereisten voldoen, en in 2021 was de vereiste dat je totale inkomen minder dan $ 140.000 per bestand zou moeten zijn.

Voor een 20-jarige die zich nog niet heeft aangemeld voor een door de werkgever gesponsord pensioenplan, gebruikt een pensioenrekening de gecombineerde kracht om uw bijdragen voor vele jaren te verlengen.

Wat maakt IRA’s zo spannend?en dat het geld er is om te worden afgetrokken, en dat al het geld dat u in de IRA steekt, fiscaal aftrekbaar is – wat betekent dat u niet hoeft te betalen of een schuld aan de IRS hoeft te hebben als u van plan bent met pensioen te gaan bij pensionering.

Er zijn niet veel pensioenplannen zoals deze die verschillende voordelen hebben, maar het belangrijkste om te onthouden is dat IRA’s zijn ontworpen voor mensen met een laag inkomen, wat betekent dat iedereen die aan de vereisten voldoet, een IRA kan starten.

persoonlijk geld

Wanneer bijdragen aan geld en pensioensparen erg belangrijk zijn, overweeg dan om uw spaarrekening maandelijks te betalen. Het hebben van een verscheidenheid aan aanbiedingen en spaarplannen helpt u om een ​​betere financiële toekomst te hebben.

Het opzetten van een spaarrekening is niet alleen eenvoudig, maar vaak worden de diensten gratis aangeboden door een lokale bank.

Nadat u een spaarrekening heeft aangemaakt, kunt u incasso-opdrachten aanmaken die elke maand worden uitgegeven zodra u uw betaling heeft ontvangen. Daarnaast kunt u banken of financiële instellingen vragen om u te helpen bij het verhogen van uw maandelijkse of jaarlijkse rente, en om financieel advies en diversificatie.

Opslagrekeningen zijn misschien wel een van de eenvoudigste en meest traditionele manieren om geld te besparen, maar met de komst van technologie en digitale activa zijn deze spaarrekeningen minder effectief geworden. Over het algemeen kan het hebben van meer geld u nieuwe mogelijkheden bieden om uw geld anders uit te geven en te bekijken.

Handelsfondsen en indexfondsen

Public market marketing is de laatste jaren erg populair geworden met de komst van technologie en software. Tegenwoordig kan bijna iedereen met behulp van een mobiele app of digitaal platform via de computer in korte tijd toegang krijgen tot de beurs.

door a plastic tas of ETF’s, loopt u mogelijk minder risico, omdat hetzelfde fonds de markttrend kopieert. Met een indextas, zoals de S&P 500, ben je klaar aandelen kopen en deel ze rechtstreeks vanuit het bedrijf via een bedrijfs- of handelsplatform.

Hoewel handelen op deze markten zeer winstgevend kan zijn, zeggen experts en handelaren dat nieuwkomers en degenen die weinig van de aandelenmarkt afweten, hun huiswerk moeten doen voordat ze iets kopen.

Het kan even duren om erachter te komen hoe deze markten werken, evenals de bedrijven die het het beste doen. In plaats daarvan moeten beleggers een deel van hun investering toewijzen aan geselecteerde bedrijven voordat ze de sprong wagen en nieuwe strategieën starten.

Investeer in een startpunt

Startups komen nu vaker voor dan ooit, omdat veel Amerikanen hun reguliere baan opgeven om hun eigen bedrijf te starten. Met de toename van inlichtingenbedrijven, evenals ideeën voor feedback, zijn ondernemers of startende eigenaren altijd op zoek naar investeerders die het geld dat ze hebben verdiend kunnen ondersteunen.

Als je overweegt om deze route te nemen, zijn er verschillende opties. De eerste is om te investeren in nieuwe startups via een massaal acquisitieplatform zoals SeedInvest of Wefunder. Deze platforms geven u toegang tot een verscheidenheid aan startups die seed-kosten nodig hebben tijdens hun opstartperiode.

De tweede methode, die misschien meer voor de hand ligt, is om te investeren in een klein bedrijf van een vriend of familielid. Het brengt het extra risico met zich mee dat als het bedrijf faalt, u uw geld niet terug kunt krijgen.

Investeren in een startup of een klein bedrijf zal niet alleen anderen helpen hun bedrijf te laten groeien, maar na verloop van tijd kunt u uw bedrijf samen met het bedrijf laten groeien.

Detailhandel kopen

Het hebben van een tweede huis, of het bezitten van een stuk grond dat later zal worden ontwikkeld tot iets waardevollers, is al decennia aan de gang. een van de beste alternatieven om uw financiën te laten groeien.

Het kopen van onroerend goed brengt veel problemen met zich mee, evenals eigendomswetten, en als u niet over voldoende financiële zekerheid beschikt, kunt u in het begin lijden.

Zelfs met de huidige financiële markt en de huizenprijzen die de afgelopen maanden zijn gestegen, is onroerend goed een waardevol bezit geworden en vroege verkopers maken nu winst.

Eerst moet u misschien nadenken over de verschillende problemen die ermee gepaard gaan goederen kopen, zoals belastingen, hypotheken, hypotheekbetalingen en verzekeringen. Als u huurt, helpt het hebben van een makelaar die het hele project begeleidt, naast het betalen van de boete ook bij uw terugbetaling.

Hoewel dit misschien geen gemakkelijke cursus is, is het heel goed mogelijk, zelfs voor jonge mensen die hun bedrijf willen laten groeien en hun verschillende manieren willen veranderen.

Laatste gedachten

Op jonge leeftijd beginnen met uw financiële reis is heel gebruikelijk onder jonge volwassenen, omdat technologie nieuwe kansen en marktkeuzes mogelijk maakt.

Een doel stellen voordat u geld kunt verkopen, is de eerste stap die u moet zetten. Vanuit dit perspectief kunt u een begroting en een begroting maken die u inzicht geeft in de verschillende aspecten van uw financiën en wat u kunt doen om het geld te krijgen dat het beste bij u past.

Als u een plan heeft om geld te verdienen, vooral vanaf jonge leeftijd, kunt u de tijd besparen die u het meest nodig heeft. Van het terugbetalen van studieschuld tot het plannen van uw pensioen, investeren in uw tienerjaren zal u helpen uw financiële toekomst vorm te geven.

Opmerking Acht budgetten om te overwegen als je twintig bent verscheen voor de eerste keer Omdat.

Tags: , , , , ,