Achter het merk staat Robb Wolf

Ik praat graag met mensen die eerlijk zijn geweest belang en moeder van fictie levenswijze. Het maakt me blij als ze zich in de situatie bevinden die ze moeten creëren, en ze komen er gewoon omdat er geen andere mogelijkheid is. In het geval van auteur, podcaster en ondernemer, Robb Wolfbelang was de moeder van overleven omdat Robb’s ontstaan ​​in zijn moderne carrière begon toen hij gezondheidsproblemen ondervond.

Hij zegt: „Van jongs af aan geloofde ik dat ik in de wetenschap kon stappen. “Ik ben altijd een nerd geweest en was een powerlifting-specialist in Californië op de middelbare school. In het jaar dat ik dit deed, nam ik deel aan de State Science Olympiade en verdiende ik tien plaatsen in anatomie en fysiologie. Hand, [I was a] 185 pond niet-nek powerlifter ook [I was] deelnemen aan natuurkunde- en fysiologiewedstrijden. Dus het is altijd leuk geweest. Ik deed een aantal bachelorstudies in biochemie, ik was op zoek naar een medische school of een onderzoeksmethode, en ik werd erg ziek. Ik had zoveel maagzweren dat ik diarree kreeg. Ik weeg nu ongeveer 170 pond, met een afname van gastro-intestinale aandoeningen was ik 120-125 pond. Ik was slecht en stierf er bijna aan. Regelmatige medische donaties zullen mij geen goed doen.”

Artsen stelden voor om Wolf voor een lange tijd af te sluiten of antiretrovirale therapie te geven, in welk geval het griepvirus zou kunnen sterven of het risico op kanker zou kunnen toenemen. De wolf zag dat er een andere manier moest zijn, dus begon hij zijn eigen weg naar gezondheid te vinden. Gedurende deze tijd kwam de voorouderlijke methode, bekend als het Paleo-dieet, op de radar. In zijn onderzoek ontdekte hij dat veel van de gezondheidsproblemen waarvan we denken dat ze tegenwoordig normaal zijn, niet ongewoon zijn voor mensen zoals we leven. Hij vertelt me ​​dat veel van de dingen die mensen tegenwoordig naar dokters gaan, gewoon natuurlijk zijn. Met andere woorden, we veranderen in zieke mensen.

Hij zegt: “Ik veranderde mijn dieet en levensstijl en stopte mijn maagzweren. “Het was zo diep dat ik wist dat ik niet naar de medische school kon gaan. Het was als oordopjes in mijn oren om dit te doen, want ik zou nog vier jaar bezig zijn met mijn eerste medische graad en daarna nog een. Vier tot acht jaar iets speciaals doen, om kom eindelijk op deze plek, waar ik vooral met mensen ga praten over voeding, levensstijl, lichaamsbeweging, circadiane biologie, slaap en zo. [Medical school] het lijkt gewoon tijdverspilling. “

Wolf was op zoek naar een diploma dat hem op een ander pad zou kunnen brengen, maar eind jaren negentig waren dit nieuwe ideeën. Tot die tijd werden zaden met trots onderaan de voedselpiramide gekweekt en bevatten de meeste menselijke gerechten vlees, groenten en zetmeel. Het idee om tarwe in je dieet te snijden was niet het meest besproken, en Gezondheid de alomtegenwoordige groep van vandaag was nog niet begonnen aan hun reis naar de mainstream tijdgeest.

Naast het veranderen van zijn dieet, concentreerde Wolf zich op lichaamsbeweging als een manier om zijn gezondheid te verbeteren en zei dat toen de nieuwe “geweldige” game CrossFit op de radar kwam.

“Ik begon dit te doen met mijn beste vriend, Dave Warner, die met pensioen ging bij de Navy Seal”, zegt hij. “We hebben zijn garage afgebroken en omgebouwd tot sportschool en binnen vier maanden hadden we zo’n 15 mensen die bij ons studeerden.”

Wolf zegt dat hij via CrossFit-training veel mensen ontmoet die stoelgang en auto-immuunproblemen hadden en in staat zijn om met hun problemen om te gaan. Via het CrossFit-team was hij in staat om voor hen te zorgen en hen te begeleiden naar het pad dat hen zou helpen.

“Ik heb deze mensen kunnen helpen”, zegt hij. “Ik zag ze drie of vijf keer per week een uur lang en ik kon met ze praten. Het was het soort medicijn dat ik wilde doen.”

Fellows benaderden de oprichters van CrossFit en toonden hun interesse in het openen van de sportschool en met de zegen van Lauren en Greg Glassman werd de CrossFit North-workout geopend door Wolf en Dave Warner aan het roer. Wolf verhuisde later naar Chico, Californië, en opende een andere CrossFit-sportschool en vanaf daar explodeerde alles.

“Het was iets waar ik erg van genoten heb”, zegt ze. “Ik hield van wetenschap, ik hield van preventieve geneeskunde. Ik zeg het al heel lang, een sportschool en een patiëntenzorgcentrum. Daar leer je over slapen, eten en bewegen, en maak je contact met de gemeenschap. Zodra je je tweede of tweede senior arts raakt. “

Wolf zegt dat de leden van de gemeenschap die hij ontmoette hem toestonden om te onderzoeken en te experimenteren, en het was in die tijd dat hij er twee mocht schrijven. New York Tijd best verkochte boeken. Paleo-oplossing, en Bedraad om te eten.

“Als eerste auteur hebben mijn boeken meer dan een miljoen exemplaren verkocht, wat niet duidelijk is. Ik heb veel geluk. Zo’n 99,8% van de boeken verkopen niet meer dan tweeduizend exemplaren en de eerste auteur en het nieuwe genre … er was geen paleo eten in de boekwinkels toen ik dit aan het schrijven was.. Het was heel nieuw. Maar de reden dat deze dingen goed gaan is omdat ik heb geleerd hoe ik mensen kan helpen en dit. De dingen zijn zo gegroeid. en de wereld om deze kennis te verspreiden onder andere mensen. een groep mensen die me meer dan ik ooit zou kunnen zijn in mijn carrière aanmoedigden. ”

Wolf gelooft dat alle goede dingen voortkomen uit slaap, voedsel, vervoer en leden van de gemeenschap en dat als we deze dingen aankunnen, we onze artsen minder vaak hoeven te zien. De verantwoordelijkheid ligt bij ons, maar hij doet zijn deel om veel mensen op te leiden en te helpen, niet alleen met zijn boeken, maar ook met zijn boeken. Toevoegingen van LMNT-elektrolyt.

Haar verhaal en het doel van haar leven is er een waar ik persoonlijk van geniet en waar ik me in kan vinden. Ik heb mijn tijd gehad met het experimenteren met dieet en lichaamsbeweging en voeding in mijn onderzoek om met regelmatige hoofdpijn en kortademigheid om te gaan. Onderweg zag ik talloze dokters die alleen maar aan het nadenken waren over hoe ze konden oplossen wat me dwarszat, maar uiteindelijk wist ik op een gegeven moment wat moest werken en wat niet. Noch Wolf, noch ik willen doktoren op wat voor manier dan ook in diskrediet brengen. Als er iets misgaat, hebben we een betrouwbare en betrouwbare arts nodig, maar als het om gezondheid gaat, zijn er dingen die wij als mensen kunnen doen om onszelf te beschermen, waardoor we minder medische zorg nodig hebben.

“De doorbraken van de 20e eeuw zijn insecticiden, vaccins en operaties geworden. Die dingen hebben de wereld veranderd”, zegt hij. “Maar wat zijn die dingen? Ze zijn volledig legaal. Als medische koper, als ik een operatie nodig heb, kom ik opdagen en je verwijdert me en doet alles, en dan doe ik andere dingen met de afkickkliniek. Met het vaccin ga ik me verzetten. Hetzelfde Alles wat met ongeneeslijke ziekten te maken heeft, moet ik ingrijpen en actie ondernemen. Het zal diabetes niet genezen. Het zal geen neurodegeneratieve ziekten, Parkinson, Alzheimer of kanker genezen zonder de deelname van de persoon in kwestie. Ik heb net zoveel hoop als iedereen. ze hebben de nieuwste technologie, maar ongeneeslijke ziekten zijn extreem moeilijk. ”

Voor Wolf was de belangrijkste remedie voor zijn degeneratieve ziekte het verminderen van koolhydraten, het volgen van paleo-diëten en sporten, en hoewel iedereen anders is en elk lichaam uniek is, heb ik persoonlijk een goede gezondheid gevonden door te minderen met koolhydraten, suiker en melk . Ik vind dat er een betekenis zit in wat hij schreef en zei, en je herinnert je misschien dat dit niet de eerste keer was dat ik sprak met iemand die lichamelijke verlichting van Paleo’s dieet had ervaren. Je kunt je herinneren mijn interview met Mary Shenouda, paleo chef, die zichzelf genas van auto-immuunproblemen en overging op Paleo-diëten. Hoewel ik geen diëtist ben, raad ik je aan om te onderzoeken wat voor jou werkt en wat jou sterk en gezond maakt.

Wolf vertelt me ​​​​dat hij gelooft dat de vooruitgang van de geneeskunde meer communicatie tussen artsen en patiënten zal vereisen. Ze zien gezondheidsvoorlichters als de belangrijkste factor in de menselijke ontwikkeling, omdat de relatie tussen arts en patiënt vaak van korte duur is en alleen optreedt als er al iets mis is. Hoewel Wolf veel heeft geschreven over eten, heeft hij in zijn onderzoek ontdekt dat slaap de enige weg is naar een gezonder leven.

“Ons lichaam is het beste voor onze gezondheid als we het voorzien van de benodigdheden”, zegt hij. “Slapen is geweldig, ook al ben ik een voedselverslaafde … Als je mentaal alert wilt zijn, kun je niet alleen slapen. en drie en een half, of negen uur.

De wolf zegt dat hij verschillende manieren heeft om een ​​goede nachtrust te krijgen. Hij gebruikt graag zwarte gordijnen om zijn kamer donkerder te maken, en hij zet ook dimmers in zijn huis zodat hij bij zonsondergang die natuurlijke vermindering van licht in zijn huis kan imiteren. Ze houdt van haar Bed Number Bed, maar zegt dat zolang je een bed vindt dat je helpt, het prima is.

“Als je bloedsuikerspiegel te hoog of te laag is, of je eet een calorierijk dieet of je hebt niet genoeg eiwitten, geeft dit aan wanneer je slaapt. Als je niet naar buiten gaat en je huid lichter maakt om je circadiane ritmes, dat zal het wel. Als je niet gelukkig bent en geen goede relaties hebt, heeft dat invloed op je slaap. Ons hele leven en het gebeurt op de best mogelijke manier. Want als we goed slapen, is ons leven beter. We voelen ons beter. ”

Meer van Robb Wolf hier:

De standpunten die hierin worden uitgedrukt door journalisten van Inc.com zijn van henzelf, niet van Inc.com.

Tags: , , , , ,