De Chicago Bulls nemen wraak op Grayson Allen

Derrick Jones Jr.  sneed Grayson Allen met een elleboog in de laatste minuten van de Bucks '118-112 overwinning op vrijdag.

Derrick Jones Jr. sneed Grayson Allen met een elleboog in de laatste minuten van de Bucks ‘118-112 overwinning op vrijdag.
Afbeelding: Getty Images

Of het nu opzettelijk was of niet, zoals Derrick Jones Jr. erop aandringend dat de Bulls helaas eindelijk (zijn soort) hun loon hebben ontvangen bij Grayson Allen. Eind januari tussen de Bucks en de Bulls beging Allen twee overtredingen die Alex Caruso enkele maanden aan de kant hielden met een gebroken arm.

De fans en spelers van Bulls waren woedend en de tegenstand van Allen was fel. Hij kreeg een schorsing van één wedstrijd, waar Milwaukee het niet openlijk mee eens was, en Bulls-coach Billy Donovan had na de wedstrijd een sterk woord voor Allen. ontmoeting.

Gisteravond, in de komende wedstrijd, kwam Chicago neer, 118-112, Jones Jr. sloeg Allen in het hoofd met zijn elleboog en heupen – keek naar de oude Duke-ster ter verdediging van een speciale poging. Allen viel op de grond, maar werd snel wakker, niet ernstig gewond. Jones Jr. hij kreeg 1 bekende, en hoewel veel Bulls-fans verheugd waren met de wraak, stond de Bulls-speler erop dat de crash per ongeluk was geraakt.

“Ik ben geen slechte speler”, zegt Jones Jr. zei hij na de wedstrijd, op ESPN prijs. “Eerlijk gezegd heb ik vandaag alle aanwezige vertegenwoordigers gesproken. Dat vond ik niet absurd. Hij zei dat ik hem op zijn hoofd sloeg. Ik heb het nooit gehoord. Ik hoorde net dat hij me in mijn middel sloeg en viel. Dat is alles wat ik heb gehoord.”

Sinds hij in 2021 bij de Bucks tekende, wordt Allen actief gezien als een Bulls-fan, die vaak wordt uitgelachen als hij gisteravond het veld op gaat of de bal aanraakt bij United Center in dezelfde wedstrijd. aan je linker kant van de Bucks and Cattle bouwde voort op het derde goede record in de Eastern Conference. Allen is echter gewend om te boeien, en hij zei meer nog, nadat hij er een paar had getrokken uit rivaliserende facties tijdens zijn hertogjaren.

Er waren vragen als Bulls, four straight straight, pogingen om wraak te nemen op een andere Allen voor het verwonden van hun eerste bewaker, en Tristan Thompson had genoeg van de geruchten over de vraag, ook al bleef hij slechts twee weken bij Chicago.

“Laat mijn honden zo naar buiten, we gaan het moeilijk krijgen”, zei Thompson hij zei Donderdag. “Je moet de toon zetten. Zijn acties raakten een van onze jongens, en ik denk dat niemand dat mag vergeten.”

Donovan en Bucks-coach Mike Budenholzer lijkt de ervaring gewoon te willen doormaken, en Jones Jr. (die ook erg onder de indruk was van Finals MVP Giannis Antetokounmpo) vertelde verslaggevers dat hij niet opzettelijk iemand zou verontreinigen, misschien door Allen zelf een prik te geven, die al sinds zijn studententijd beroemd is om zijn vuile sporten.

“Ik wil net zoveel stoppen als zij aan de andere kant willen staan”, aldus Jones Jr. “Wat er in Milwaukee is gebeurd, beviel ons niet. Het was duidelijk dat we het niet leuk vonden. Dat vond niemand leuk. Maar ik bedoel, ik ga daar niet alleen heen om te proberen een man eruit te krijgen.”

Tags: , , , , ,