De NBA-supersterren verslaan de Knicks zonder Chris Paul

De zoemerklopper van Cam Johnson hees de zon over de Knicks.

De zoemerklopper van Cam Johnson hees de zon over de Knicks.
Afbeelding: AP

De Suns zijn het beste team in de NBA, en de Knick en Knicks, toen kwam de vechter Cam Johnson, die Phoenix naar een overwinning van 115-114 bracht.

De Suns zijn het beste team in de NBA, dus ze zijn erin geslaagd een manier te vinden om te winnen op de avond dat Devin Booker gezondheids- en veiligheidsplannen had en Chris Paul zijn rechte wedstrijd miste, en er nog veel meer zouden volgen, met een grote gebroken teen. . Phoenix staat tot nu toe op 3-2 zonder de toekomst van Hall of Famer en de nieuwste NBA-assistent-coach.

Als gevolg hiervan gaf Cameron Payne 16 assists en scoorde Johnson 38 punten en won Phoenix zijn 51e wedstrijd van het seizoen.

De Knick en Knick, dus…

New York leidde in het begin van het vierde kwartaal met 14 punten. Julius Randle, die de Knicks met 25 punten leidde, werd voor de derde keer laat vrijgelaten omdat hij Johnson in een ruzie had geraakt. Burks had 16 punten, negen rebounds en zes assists, maar miste een vrije worp die de winnaar in het spel van Johnson neerzette. Johnson maakte zeven punten. En in een spel gedomineerd door Johnson en Payne, Knick’s Cam, de misbruikte Cam Reddishhij werd op de bank geplaatst in een moeilijke tijd voor Evan Fournier om te passeren drama als matador.

Er is niets voorgeprogrammeerd in het spel. De zoemerklopper van Johnson hoefde het glas niet te verlaten. Maar soms gebeuren zulke games en eindes, en dan vraag je je een beetje af over de natuur, en of het schieten zo langzaam gaat als een natuurkundig verhaal en een Sun-verhaal het beste team is. NBA en Knicks en Knicks.

Tags: , , , , ,