Een gezamenlijke kijk op hoe vaccinatie werknemers kan beïnvloeden

De ideeën uitgedrukt door Handelaar donateurs en die van hen.

Met een verscheidenheid aan Covid-19-modellen zoals Omicron die de pest levend houden, is er geen magisch antwoord op de tijd dat de wereld zal kunnen “heropenen” of terugkeren naar “normaal”. Een belangrijke vraag voor de werkomgeving daarbinnen is of de rol van het vaccin de juiste keuze is. Voor mijn bedrijf, Vagaro, was de wet een beslissing waar we geen spijt van hebben.

Verwant: Een arbeidersvaccin bestellen? Wat je zou moeten weten

De aanvankelijke stijging zorgde voor veel stress

In het begin, toen de epidemie uitbrak en we mensen naar huis stuurden, werkten de arbeiders lange dagen en waren ze zeer winstgevend. Thuiswerken verloor echter na een maand zijn aantrekkingskracht, energie en opwinding. We hadden geen werkdagen van 9 tot 5. De scheidslijn tussen ‘werk’ en ‘thuis’ was doorbroken. Mensen hadden regelmatig bijeenkomsten. Ze worstelden met hun vermiste dierbaren, leefden in een moeilijke kamer, onbetrouwbaar internet – allerlei soorten frustraties. Vooral op onze ondersteuningstelefoons kunnen we de stressniveaus zien stijgen en stijgen.

Omstreeks mei 2021 begonnen we het personeel te vragen terug naar kantoor te komen. We hebben ons best gedaan om de retourzending veilig te houden, waaronder het installeren van HEPA-filters, het verstrekken van maskers, het plaatsen van een thermometer aan de voorkant en het vegen van de vloer. Onze senior medewerkers kwamen terug, om ons bijvoorbeeld te leiden.

De eerste twee weken na terugkomst waren mensen er nog steeds niet zeker van of ze hun normale gang van zaken zouden doen en logischerwijs maakten ze zich zorgen. Eindelijk zagen we de muren instorten. Mensen begonnen weer te praten. Sociale cohesie en interpersoonlijke relaties werden hersteld – veilig. De productie ging omhoog.

We hebben alle afdelingen onder de loep genomen en steeds meer medewerkers kwamen terug. Bij onze businessgroep, vaak een sociale groep, was de stress groter als we vanuit huis werkten, waar mensen moesten vertrekken zonder enig ander werk. We merkten dat mensen vaak hun camera niet aanzetten om op video met ze te praten. Vergeleken met onze medewerkers die terugkeerden naar kantoor, was het duidelijk dat het ontbreken van beperkingen voor het werkleven nadelig was.

Verwant: Amerikaanse Centrale Bank dreigt niet-gevaccineerde werknemers uit te betalen: ‘Wij betalen u niet omdat u niet op kantoor werkt’

De basis leggen voor nieuwe wetgeving

We wilden iedereen naar terugkomen, maar we wilden onze beslissing in de wetenschap zetten om er zeker van te zijn dat we dat deden. We keken naar ons Covid-volume en ontdekten dat we, met ongeveer 30 procent van het personeel op de site, ons niet schuldig maakten aan een van de beste in het bedrijf. In plaats daarvan, toen we het schuldgevoel bij onze werknemers zagen, kwam het van de huishoudsters. Ik zeg dit een beetje omdat onze gezondheidsmaatregelen de veiligheid verhogen die werknemers thuis misschien niet hebben kunnen beschermen.

De volgende stap was om ons eigen vaccin te kiezen. We waren toegewijd aan ons vaccinatiewerk nog voordat president Biden het creëerde. We gaven mensen vrijaf om zich te laten vaccineren en te herstellen. HR hield bij wie het vaccin kreeg, wanneer en welk vaccin. We hebben de testkits met spoed bewaard en hebben ze met personeel naar huis gestuurd als we vermoedden dat ze besmet waren. We hebben ook contactopsporing gevonden.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zeggen dat zelfs de overgrote meerderheid van de mensen met een medische aandoening, waaronder kanker, nog steeds goed gedijt. veilig het COVID-19-vaccin ontvangenhoewel het antwoord misschien niet zo effectief is als je altijd zou willen.

Vanuit dit perspectief realiseerden we ons dat slechts een minderheid van de mensen in aanmerking zou komen voor medische of religieuze hulp. Om respect te tonen voor de overtuigingen en vrijheden van anderen, wilden we nog steeds vrij zijn van dergelijke beperkingen, maar we hadden juridische documentatie nodig om hun onenigheid te staven.

Verwant: Zeg: United Airlines verliest miljoenen door gevaccineerde werknemers op betaalde vakantie te houden

Resultaten

In de loop van de tijd hadden we mensen die betrokken waren bij Covid. Maar duidelijke verwachtingen en strategieën hebben ertoe geleid dat we een vaccin van 85% hebben gekregen. Wat we ontdekten was dat de meeste gevallen van Covid tot de weinige werknemers behoorden die het vaccin niet kregen.

Op basis van deze resultaten waren we ervan overtuigd dat het vaccin gunstig was. Ten slotte vertelden we ons team dat ze het vaccin tegen 1 september zouden krijgen. Ik heb het ook aan het “werkende” personeel gevraagd. Velen van hen vertelden me dat ze zich zorgen maakten over medische redenen. Slechts een deel van de beroepsbevolking – slechts twee werknemers – gaf toe dat ze niet mochten deelnemen aan religie.

Uiteindelijk zei slechts 4 procent van onze groep dat ze het vaccin niet zouden nemen. We kregen de laatste vaccinatie van 99,5 procent, waarbij slechts twee medewerkers – een van hen was vroeger een Covid en dus antistoffen – weigerden te schieten. De onbesneden arbeiders dragen maskers en worden wekelijks getest. Mensen waren opgelucht toen ze hoorden hoe hoog ons vaccin was. De mensen die bij ons woonden waren erg religieus en hadden dezelfde overtuigingen. De cultuur groeide daardoor steeds meer.

Maandenlang hebben we geen enkel geval gehad.

Onze situatie veranderde toen het meest beruchte Omicron-type toesloeg. Ongeveer 20 procent van ons team werd ziek en experimentele apparatuur was schaars en de CDC-richtlijnen werden steeds strenger. Als gevolg hiervan weten we dat bijna al deze nieuwe gevallen van buiten het kantoor kwamen tijdens familiereünies.

De symptomen die mensen ervaren zijn meestal ook mild. We zeggen dat het gebrek aan hardheid te wijten is aan elk vaccin. Als we niet bereid zouden zijn om een ​​duidelijk bedrijfsbeleid op dit gebied vast te stellen, zouden de gevolgen desastreus zijn.

De keuze van wie je wilt is aan jou

Toen we probeerden de status van het vaccin te beoordelen, realiseerden we ons dat we een keuze hadden om meer of minder mensen te helpen. We konden niet geloven dat het logisch was om een ​​groot aantal mensen te ontslaan door te luisteren naar een kleine groep demonstranten.

Was die keuze “juist”? De status van elk bedrijf is uniek. Voor ons is het bewijs echter, zoals het gezegde luidt, in de pudding. We zijn klaar om ver weg weer aan het werk te gaan als de gevallen zich beginnen te verspreiden onder de gemeenschap.

Maar onze ervaring, inclusief onderzoek van grote medische organisaties, toont aan dat: Het COVID-19-vaccin is veilig en het kan een krachtige bescherming zijn om weer aan het werk te gaan. Kijk eens naar de vele wetenschappelijke beslissingen die u in uw bedrijf moet nemen, en als de cijfers u groen licht geven, wees dan zelfverzekerd en omarm het.

Tags: , , , , , , ,