Investeerders: stop met missen!

De crisis in Oekraïne, evenals de zorgen over de stijgende grondstofprijzen, hebben tot veel bezorgdheid geleid. Dit heeft geleid tot het idee van ‘Wait and See’, omdat veel beleggers ervoor kiezen om weg te blijven. In mijn opmerkingen hieronder zal ik de risico’s van dit beleggingsproces schetsen en mijn mening geven over de S&P 500 (SPY) in de komende weken en een effectieve oplossing bieden voor deze volatiele markt. Lees hieronder voor meer informatie.shutterstock.com – StockNews

Ik las net een andere e-mail van een StockNews-klant die zegt dat de volatiele markt hen opzij heeft geschoven. En ze zullen zijn”Wacht maar af“Weten wat je moet doen.

Dit is geld steken in zelfmoord.

Sorry… geen andere manier om te melden. En toch is dit een van de meest voorkomende antwoorden van beleggers in moeilijke tijden.

Ik wil graag zeggen gek op deze aanpak en hoop dat mensen op weg zijn naar een beter inkomen.

De gevaren van “afwachten”

Op het eerste gezicht lijkt dit logisch. Erkennen dat de moderne markt complex is. De weg vooruit lijkt absurd. En dan zul je afwachten wat er gebeurt en dan je weg vooruit plannen.

Nu de echte waarheid…

Denk aan alle economische toptermen en hoe waar ze zijn:

“Marktplaats stijgt fors”

“Wees hebzuchtig terwijl anderen bang zijn”

“Koop laag en verkoop goed”

Deze woorden kunnen eenvoudig zijn … Daarom moeten ze op dit moment worden gevolgd door verstandige investeerders.

Dit is met name het geval als u de huidige marktdynamiek waardeert, waar 1 tot 3% dagelijkse winst het meest voorkomt. En dus als u afwacht en uw geld opzij zet, kan de aandelenmarkt 5-7% per week vooruit lopen.

Dat is een enorm gat dat velen tegen het einde van het jaar niet zullen graven.

Ontevreden? Hier is het …

Oorlog is bullish.

Ja heb ik gedaan. Niet omdat ik een pro-oorlog ben. Weg daarmee.

Wat ik heb is een investeringsstudent. En academisch onderzoek staat buiten kijf in de context van een stijgende markt.

In feite beginnen de voorraden te dalen bij de eerste schok van de gebeurtenis. Vaak verkopen beleggers echter een maand of langer later de resultaten en de hartslag brengt vele voordelen met zich mee.

Waarom?

Want oorlogsconflicten leiden tot een enorme stijging van de overheidsuitgaven en dat is goed voor de economie.

Ten tweede beginnen beleggers te beseffen dat er in het dagelijks leven weinig verandert. Vooral in de VS waar mensen die blijven werken… betaald worden… en al hun geld uitgeven aan zaken en werk.

Dit bewustzijn zal de markt bereiken… zoals altijd. En de markt zal enthousiast terugkomen.

Degenen die in “wachten en zien” zijn, zullen in het stof worden achtergelaten.

Degenen die aandacht besteden aan financiële educatie in het verleden en standvastig blijven in de gezondheidszorg, zullen een rijke beloning ontvangen.

Wat te doen?

Heb geld.

Als je echter moeite hebt om je hoofd boven water te houden op deze bedrieglijke plek, zoek dan misschien naar manieren om in 2022 te verbeteren.

neem mijn voorbeeld Reitmeister Total Return-nieuwsbriefwaar ik mijn 40 jaar doorbreng om de beste aandelen te vinden en de markttijd te gebruiken wanneer dat nodig is.

Het nieuws van deze brieven is in een goede staat in 2022 wanneer veel andere investeerders worden geslagen en gewond.

Dan is er die van ons POWR-opties een baan die gedijt in zowel de lage als de lage markten op basis van kansen in zowel de call- als de putmarkt.

In feite heeft het project de afgelopen maanden 9 indrukwekkende 9-daagse handel afgesloten met een winst – met een gemiddelde winst van + 24,1%.

Laat me het je gemakkelijk maken.

U kunt alle 7 van onze succesvolle banen voor geldverkopers tegelijk bekijken via onze proefperiode van 30 dagen POWR Platinum-service.

Dit unieke pakket van 7 succesvolle banen in de markt, geeft je ALLE tools die je nodig hebt om het goed te doen in hoge en lage markten, waaronder:

  1. POWR-groei– Jaimini Desai implementeert de Top 10 groeiaandelenstrategie met een rendement van + 48,22% per jaar.
  1. Reitmeister Totaalrendement– Onder leiding van Steve Reitmeister, die 40 jaar met hem samenwerkte, richtte hij zich op hoe de markt bijdraagt ​​aan de selectie van ETF’s.
  1. POWR-afbeeldingen– Diepgaande beoordelingen en geavanceerde selecties van de meest opwindende groei van EV tot ruimteverkenning tot het internet der dingen tot genomica en nog veel meer.
  1. POWR-prijs– Steve Reitmeister selecteert de meest waardevolle aandelen volgens de Top 10 Value Stocks Strategy-methode met + 37,99% jaarlijks rendement.
  1. POWR-beoordelingen Premium – Bied voldoende toegang tot onze favoriete POWR-aandelen op meer dan 5.300 aandelen en 2.000 ETF’s.
  1. POWR-opties– Integreer POWR-stemmen via handelsactiviteiten om hogere beloningen en minder risico te genieten. De service wordt geleid door de grote opties, Tim Biggam.
  1. POWR verkoopt voor minder dan $ 10– Onze sterkste beurs, met een marktfalen van + 61,63% gemiddelde jaarwinst.

Voor slechts $ 1 kunt u een risicovrije proefperiode van 30 dagen proberen voor alle zeven items, inclusief mogelijke informatie over hoe u kunt slagen in de huidige markt en tips over hoe u kunt kopen, tijd kunt kopen … en vooral hoe u dit kunt vermijden.

Dus leun niet achterover en wacht af wat er gaat gebeuren, terwijl u er vandaag misschien nog voordeel uit haalt!

Begin nu met uw experiment en begin het hele jaar door succesvol op de markt.

Start mijn 30 dagen risicovrije proefperiode voor slechts $ 1 >>

Ik wens je een wereld van financieel succes!


Steve Reitmeister
… maar iedereen noemt me Reity (uitgesproken als “Correct”)
CEO, StockNews.com & redacteur, Reitmeister Totaalrendement


De SPY-aandelen sloten vrijdag $ 432,17, een daling van $ -3,54 (-0,81%). Op jaarbasis is de SPY met -9,01% gedaald, tegenover de stijging van de S&P 500-index met % in dezelfde periode.


Door auteur: Steve Reitmeister

Steve is het best bekend bij StockNews’ publiek als ‘Reity’. Hij is niet alleen de CEO van het bedrijf, maar hij deelt ook zijn 40 jaar financieel succes Geschiedenis van Reitmeister Totaalrendement. Lees meer over de geschiedenis van Reity, evenals links naar zijn meest recente berichten en selecties.

Meer …

Opmerking Investeerders: stop met missen! verscheen voor de eerste keer StockNews.com

Tags: , , ,