Minnesota vooruitzichten Daniel Faalele lijkt af te nemen

    Daniel Faalele werd opgenomen op 6-foot-9 maar gemeten 6-foot-8 op NFL Combine.

Daniel Faalele werd opgenomen op 6-foot-9 maar gemeten 6-foot-8 op NFL Combine.
Afbeelding: Getty Images

Diep onder de indruk van het gewicht van Daniel Faalele, missen veel journalisten het echte verhaal van de aanval in Minnesota. NFL-scouting plus.

ESPN prijsen New York Posten Mensen ze vertoonden allemaal een Faalele-meting van 6-foot-8 bij 384 pond, het gecombineerde gewicht van de zwaarste sinds 2003 volgens de Post, en volgens ESPN “naar men aanneemt” de zwaarste sinds 1999.

Uiteindelijk is hij de grootste. Niet zo groot als hij ooit was, echter niet omdat Faalele op de universiteit verscheen met 426 pond, voordat hij werd gerapporteerd met 385 pond. Donderdag. Faalele wordt vermeld op zijn Minnesota bio als een 6-foot-9 – inch groter dan hij in Indianapolis gemeten.

Hoe kon Falel worden ingekort? Volgens Canadese ruimtevaartorganisatiezwaartekracht maakt een persoon korter naarmate de dag vordert, omdat de wervels de hele dag van verticaliteit samendrukken, en ‘s nachts weer ruimte als je horizontaal slaapt.

Waarschijnlijk is Faalele, de winnaar die vorig jaar voor de eerste teamvergadering met de Big Ten-coaches stemde, getest in Minnesota na een goede nachtrust, en sliep hij gewoon in het vliegtuig op weg naar het gewricht, nam toen zijn metingen . uren van zwaartekracht die zijn ruggengraat samendrukte.

Faalele zou ook worden gemeten op 6-foot-9 in zijn geboorteplaats Melbourne, Australiƫ, dat twee graden noorderbreedte dichter bij de evenaar ligt dan Indianapolis. Als je de evenaar nadert, zwaartekracht is zwakdus nogmaals, de wervels decomprimeren.

Een andere mogelijkheid is dat Faalele, uit AustraliĆ«, al 205 centimeter meet, dat is 80,7 inch – niet 6-foot-9, hoewel het rond de draaikaart was.

Of misschien overdrijven zelfs de langste mannen hun lengte. Of het kan afnemen. Maar dat kan een slepend iets zijn.

Tags: , , , , ,