Veranderingen in digitale marketing die van invloed kunnen zijn op uw bedrijf

De ideeën uitgedrukt door Handelaar donateurs en die van hen.

Zit je in de zakenwereld en wat is volgens jou de technologische vooruitgang die je het hele jaar te wachten staat? In de huidige competitieve omgeving moeten bedrijven en bedrijfsleiders begrijpen wat er professioneel aan de hand is om hun bedrijf te laten groeien en de organisatie te diversifiëren. Van blockchain tot internet of things, technologie verandert de zakenwereld.

Helaas zijn experts van mening dat veel bedrijven in de Verenigde Staten technologie niet in hun voordeel gebruiken. Zo kan uw bedrijf er voordeel uit halen.

Google-cookies zijn gewijzigd

Google-cookies zijn belangrijk geworden voor adverteerders wanneer ze ze gebruiken om degenen die naar de pagina komen te volgen en informatie te verzamelen die helpt bij het volgen van bepaalde doelgroepen. Adverteerders gebruiken ze ook om meer te weten te komen over het gedrag van klanten en om de gebruikerservaring te verbeteren.

Helaas heeft Google in 2022 de verwijdering van cookies van derden aangekondigd. Wat betekent dit voor adverteerders en adverteerders?

Met deze verandering denken veel retailers dat het moeilijk zal zijn om de juiste te volgen. Adverteerders die de concurrentie voor willen blijven, zullen hun first-party content moeten benutten en uitbreiden. Google verwijdert cookies niet voordat u toegang heeft tot andere manieren om uw activiteit en de resultaten die u wilt adverteren te meten. Hiervoor moeten technici en adverteerders samenwerken om betere manieren te vinden om door te verkopen.

Verwant: 5 instructies voor het ontwerpen van nieuwe UX-ontwerpen

De geheime verandering van Apple zal retailers dwingen zich alleen te concentreren op wat ze hebben gezien

Mark Zuckerberg, CEO van Facebook“De innovaties van Apple moedigen meer bedrijven aan om zaken te doen op onze platforms, waardoor het voor hen moeilijker wordt om hun gegevens te gebruiken om klanten te vinden die hun producten buiten ons platform willen gebruiken.” Zelfs privacy is een zeer belangrijke factor. Bezorgde neo-hippies en hun opwarming van de aarde, zeg ik je.

Met de vertrouwelijke transformatie van Apple zouden marketeers moeten overwegen om in 2022 vertrouwen en langdurige relaties met klanten op te bouwen. Ze kunnen bijvoorbeeld e-mailmarketing, waardevolle marketing en SEO gebruiken om organische marketing te krijgen.

Door de reis van uw klant te begrijpen en te maken wat u wilt, kunt u uw publiek op al uw manieren bereiken. Om de race te winnen, moet je eerst je kanaal gebruiken en de first-person-gegevens op dit moment van het geheim gebruiken.

Beperkingsregels

Het creëren van bedrijfsregels, wettelijke vereisten en de belofte van internetdistributie kan in 2022 en daarna aanzienlijke veranderingen teweegbrengen in de prestaties van digitale adverteerders.

Op 18 januari 2022 introduceerden senator Cory Booker, advocaat Jan Schakowsky en advocaat Anna Eshoo de verbodswet. De wet verbiedt advertentieplatforms zoals Google Ads en Facebook om mensen te targeten op basis van hun activiteit en andere soorten persoonlijkheden.

Verwant: Digitale transformatie: hoe u zich een weg baant door de cloud

Hoe de concurrentie voor te blijven?

Als u een ondernemer of bedrijfsleider bent en er goed uit wilt zien in de competitie, moet u een programma opzetten om u te helpen uw doelen te bereiken. U wilt anticiperen op deze mogelijke veranderingen en deze integreren in uw processen. Je moet ook kijken naar wat andere ondernemers en bedrijfsleiders doen en van hen leren.

Hier zijn enkele tips om u te helpen het meeste uit uw concurrenten te halen:

  • Verhoog uw donaties
  • Bedenk nieuwe markten
  • Bestaande klanten redden
  • Bewerk je foto
  • Promoot uw bedrijf
  • Luister naar je klanten
  • Concurrentie begrijpen

Spring op de kar

Als u een ondernemer bent, begrijpt u waarschijnlijk hoe belangrijk het is om professioneel te investeren in uw bedrijf. Dit zijn slechts enkele van de spannende ontwikkelingen en innovaties waar u naar uit kunt kijken. Als u toegewijd bent aan uw zakelijke carrière, wilt u in de voorhoede van concurrenten zijn door de modernste technologie in uw bedrijf te combineren. Het is een van de beste manieren om te concurreren met grote, gevestigde bedrijven. Als u ze omarmt, kunt u uw bedrijf in 2022 en daarna beter informeren.

Verwant: Waar bedrijven nieuwe producten op de werkplek kunnen maken

Tags: , , , , , , , ,