Zo baant u zich een weg door de cloud

De ideeën uitgedrukt door Handelaar donateurs en die van hen.

Bedrijven veranderen snel – niet vanwege digitale verandering. De wereld evolueert van een scheepsbouwroute naar scheepsbouwtechnologie en bedrijven zijn sterk afhankelijk van cloudcomputing.

Wat is digitale transformatie?

Digitale transformatie is een proces waarbij informatiesystemen en communicatietechnologieën worden gebruikt om gegevens te verzamelen, beheren, opslaan, delen, analyseren en gebruiken om dit mogelijk te maken. Digitale transformatie vraagt ​​om een ​​mentaliteitsverandering. Oude principes zijn tegenwoordig niet meer relevant. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in leren, zullen in dit nieuwe tijdperk beter kunnen presteren.

Digitale transformatie van openbare werken is een klein onderdeel van digitale transformatie. Het betreft de totstandkoming en implementatie van e-overheid, e-democratie, e-business en e-diensten door overheidsinstanties. De wereld is de afgelopen tien jaar digitaal gegroeid. Naar schatting zullen tegen het jaar 2023 100 miljard apparaten met internet zijn verbonden. Beheerprocessen als ontwerp en architectuur worden digitaal getransformeerd. Veel mensen doen tegenwoordig liever dingen online zoals een digitaal paspoort dan een papieren paspoort.

Hoe werkt digitale transformatie?

Digitale transformatie is een natuurlijk en continu proces. Het gebeurt wanneer uw bedrijf de voordelen erkent van het op de computer zetten van hun producten en diensten om concurrerend te blijven. Door de digitale revolutie hebben bedrijven kunnen profiteren van de digitale economie. Het stelt hen in staat om gegevens en analyses te gebruiken om betere en slimmere beslissingen te nemen en in de steeds veranderende markt te blijven. In het verleden waren bedrijven aangewezen op traditionele bedrijfsprocessen en -systemen. Nu hebben ze de technologie in huis om van top tot teen te kunnen optimaliseren, inclusief kettingzagen en andere technieken.

Wat betekent digitale verandering voor jou? De beste digitale revolutie ter wereld betekent niets als deze niet voldoet aan de behoeften van uw klanten. Als u kunt volgen wat er gaande is, de behoeften van de klant begrijpt en daaraan voldoet en de klantervaring verbetert, kunt u de beste resultaten uit uw inspanningen halen. Digitale transformatie is een opwindend vooruitzicht dat niet gemakkelijk zal zijn. Er is toewijding voor continu leren en geld nodig, met de hulp van je digitale partner, om de beste resultaten te behalen.

Verwant: Uw bedrijf transformeren om het digitale tijdperk te vervullen

Waarom zou je van bedrijf veranderen?

Het antwoord is simpel. De wereld is veranderd en de spelregels zijn veranderd. Globalisering en technologische vooruitgang hebben ertoe geleid dat sommige van uw zakelijke transacties zijn beëindigd. Dit heeft het ook moeilijker voor je gemaakt om competitief te blijven. Daarom moet je moeilijke beslissingen nemen. U moet een gedurfde stap zetten en de manier waarop uw organisatie werkt veranderen. Dit is geen keuze. Het is belangrijk. Of u nu denkt aan het opzetten van nieuwe bedrijven of het verbeteren van bestaande, de eerste stap is het definiëren van uw belangrijkste zakelijke doelen. Vervolgens moet u analyseren hoe uw bestaande methoden en procedures u daarbij kunnen helpen. De laatste stap is het zoeken naar een betere bedrijfsstrategie waarmee u krachtige resultaten kunt behalen.

In de digitale wereld van vandaag is het gemakkelijk om een ​​manier te creëren om uw bedrijf te beheren en uw bedrijf te verbeteren. Je hoeft alleen maar een paar beproefde methoden te volgen. Onnodig te zeggen dat het proces gemakkelijker gezegd dan gedaan is. De technologie en tools die u gebruikt, kunnen het hele proces creëren of breken. Daarom is het zo belangrijk om een ​​programma te kiezen dat werkt. Digitale transformatie herschrijft ook de regels voor het bedrijfsleven en de industrie.

Cloud computing geeft organisaties de mogelijkheid om meer rekenkracht te krijgen dan ze anders zouden willen. Het is een verandering die van invloed zal zijn op de manier waarop we werken, communiceren en denken. De enige manier om je goed voor te bereiden op een verandering, is door een bewezen staat van dienst te volgen. U kunt uw medewerkers niet dwingen om nieuwe technologie te omarmen. Ze moeten geloven dat ze hun leven kunnen vereenvoudigen. Ze moeten betrokken worden bij de transitie en ze moeten zien hoe het hen kan helpen hun doelen te bereiken. Zonder dat maakt het niet uit hoeveel u aan technologie uitgeeft. U zult nog steeds geen digitaal bedrijf worden en gewoon uw geld verspillen. Om dit te voorkomen, heeft u een goed gedefinieerd cloudsysteem nodig dat zowel de behoeften van uw medewerkers als die van uw klanten omvat. Zo kunt u profiteren van cloud computing en van uw bedrijf een digitaal bedrijf maken.

Verwant: Waarom digitale transformatie meer over mensen gaat dan over technologie

Wat zijn de voordelen van het veranderen van uw bedrijf?

Het grote voordeel van digitale transformatie is de mogelijkheid om toegang te hebben tot alle data die je nodig hebt wanneer je het nodig hebt. Dit helpt om de juiste beslissingen te nemen. U kunt ook de mogelijkheden van uw bedrijf verbeteren, zodat het kan voldoen aan de behoeften van de klant. Een ander voordeel is dat met de digitale transitie uw medewerkers op afstand kunnen werken zonder op kantoor te zijn. Dit zorgt voor een beter arbeidsleven voor iedereen.

Hoe kunt u de voordelen van digitale verandering maximaliseren? U moet uw personeel trainen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare technologie. Zij zouden veel profijt moeten hebben van de nieuwe uitrusting van uw bedrijven. Een digitaal bedrijf zijn biedt veel voordelen. Het grote voordeel is dat je competitief kunt blijven en voorop kunt blijven lopen. Je kunt ook kansen vinden om nieuwe markten te ontdekken en sterk te blijven in je carrière.

Digitale transformatie biedt ook veel besparingen, zoals lagere reis- en advertentiekosten. De voordelen van digitale transformatie zijn talrijk. De eerste prioriteit is het vermogen van het bedrijf om zeer concurrerend te zijn. Met de juiste aanpak kan een bedrijf zijn klanten empoweren, inkomsten verhogen en kosten verlagen door middel van digitale technologie. Andere positieve resultaten zijn onder meer personeelsbeloningen en mogelijkheden voor informatie.

Het is nu gemakkelijker dan ooit om van uw bedrijf een digitale onderneming te maken. Dit komt omdat er veel dingen zijn die je kunnen helpen om te veranderen. Een van de beste manieren om een ​​veranderplan te maken, is door een bewezen staat van dienst te volgen. Dit helpt u niet alleen om een ​​routekaart te maken, maar zorgt er ook voor dat iedereen in uw bedrijf begrijpt hoe deze veranderingen hen en hun team ten goede kunnen komen.

Verwant: Waarom digitale adoptie moet ingrijpen

Hoe zet uw bedrijf deze verandering in gang?

Een van de beste manieren om uw reis te beginnen, is te begrijpen wat u wilt bereiken in de overgang. Bekijk wat digitale transformatie voor jouw bedrijf betekent en hoe je dit kunt implementeren. Je moet nadenken over de processen, systemen en programma’s die je wilt veranderen of veranderen. Als je eenmaal begrijpt wat je moet veranderen, is het tijd om veranderingen aan te brengen.

Kies een project waar je je tanden op kunt poetsen. Begin met een kleine hoeveelheid werk en zorg ervoor dat u zich kunt aanpassen voordat u het volgende nummer neemt. Kies niet voor een gemakkelijke baan, maar voor iets waarmee je direct succes zult hebben. Stel een tijd in waarop de wijzigingen moeten plaatsvinden. Ten eerste hoef je geen deadline te stellen. Je kunt beginnen met een doel dat realistisch en haalbaar is. Als u de cyclustijd van 60 dagen wilt wijzigen, probeer dan 10 dagen te verkorten. Als het niet goed werkt, kunt u dit wijzigen en het opnieuw proberen. U kunt een ander project of doel proberen als dat niet voor u werkt. Misleiding is het startpunt waar je van daaruit kunt veranderen en verder kunt bouwen.

Het is voor bedrijven erg moeilijk om zichzelf te veranderen in de aanwezigheid van de cloud. Het lijkt misschien eenvoudig, maar ze moeten zorgen voor hun IT-infrastructuur, gegevens, beveiligingsproblemen, opleiding van personeel en flexibiliteit. Het goede nieuws is dat er tal van mentoren zijn die hierbij kunnen helpen. Het is gemakkelijk om in het begin te verdwalen in al deze kennis en verwondering. Ik raad het vanaf het begin aan – waar uw bedrijf zijn gegevens opslaat. Dit is misschien op zijn plaats, maar als uw bedrijf geen plan heeft om zijn gegevens te wijzigen, loopt u al achter.

De eerste stap in de digitale transitie is het identificeren van de resultaten die u wilt behalen. Begin door terug te kijken naar uw bedrijfsdoelen en begin met het ontwikkelen van een routekaart die u daar zal brengen. Dit omvat het verzamelen van de behoeften van uw klanten, het evalueren van uw innerlijke sterke punten, begrijpen wat concurrenten doen en het verkennen van beschikbare technologieën.

Einde

De acceptatie van de cloud is in volle gang en groeit. Winst valt niet te ontkennen, maar u moet de juiste beslissing nemen voor uw bedrijf. Het hele digitale transitieproces is ingewikkeld. Het kost veel tijd en energie om niet alleen aan te passen aan nieuwe technologieën, maar ook om hun functies beter te begrijpen. De technologische vooruitgang van de afgelopen jaren heeft het project echter eenvoudiger en gemakkelijker gemaakt. Degenen die daartoe bereid zijn, zullen in de toekomst rijke beloningen oogsten.

Tags: , , , , ,