Estate Silver Jewelry is een hot fashion keuze!

Sterling zilver is een uitstekende keuze in landgoedsieraden. Gaat lang mee, is gemakkelijk te onderhouden en zo mooi. Sterling zilveren sieraden kopen kan erg leuk zijn, maar het kan ook verwarrend zijn.

Of je nu sterling zilver zoekt als cadeau voor die ene speciale persoon of je eigen sieraden wilt toevoegen om dat fashionstatement te maken, het is belangrijk dat je de termen begrijpt die in de hele branche worden gebruikt. Als u de terminologie eenmaal begrijpt, bent u beter toegerust om hoogwaardige sterling zilveren sieraden te kiezen en kunt u uw aankopen met veel meer vertrouwen afronden.

Het maakt niet uit of u online of in uw plaatselijke winkel koopt. Het maakt niet uit of u koopt in de VS of Canada of in Europa of China. De terminologie die wordt gebruikt om zilver te beschrijven, is overal ter wereld hetzelfde.

Sterling zilveren sieraden zijn altijd populair geweest en zijn dat nog steeds. Sterling zilveren landgoedsieraden hebben ook hun tijd in de schijnwerpers gedeeld, maar de laatste jaren is de populariteit ervan explosief gestegen. Dat komt omdat kopers op zoek zijn naar iets uniekers dan modern sterling zilver kan bieden. Iedereen weet hoe mooi sterling zilver is en hoe duurzaam het is, dat is een van de redenen waarom het zo’n populaire keuze is. En laten we natuurlijk niet vergeten hoe betaalbaar het is!

Zilver heeft zijn geschiedenis tot in de oudheid, maar heeft het niet zo goed overleefd als goud. In tegenstelling tot goud, dat geen nadelige gevolgen heeft door ouderdom en blootstelling, heeft sterling zilver dat wel. Het verslechtert na verloop van tijd. Door de geschiedenis heen heeft sterling zilver een enorme populariteit gekend waar het veel meer in zwang was dan het dragen van gouden sieraden. Vandaag is een van die periodes in de tijd!

Zilver is de meest voorkomende van alle edele metalen. Fijn zilver is puur zilver, maar wordt niet vaak gebruikt voor sieraden omdat het veel te zacht is en veel te gemakkelijk buigt en breekt. In plaats daarvan wordt fijn zilver gemengd met koper. 925 delen zilver worden gemengd met 75 delen koper, dat is net genoeg koper om het zilver te verstevigen om er prachtige sieraden van te maken. Dit 925-gehalte wordt over de hele wereld sterling zilver genoemd en wordt erkend als de puurste vorm van zilver die beschikbaar is voor sieraden.

Dit is het merk dat u zoekt. Ofwel dat, ofwel het echte pond sterling. Beide zullen u garanderen dat wat u koopt sterling zilver is en niet een of ander goedkoop onedel metaal zoals nikkel dat zeer snel zal slijten en er vreselijk uit zal zien.

Zilver heeft veel voordelen ten opzichte van goud. Het is veel lichter en weegt ongeveer half zoveel als goud. Het is veel flexibeler maar niet zo kneedbaar, dus het zorgt voor prachtige sieradencreaties. Ten slotte is het veel minder duur, maar het zal je hele leven meegaan en waarschijnlijk die van een paar generaties meer. Twee exacte stukken een in zilver en een in goud. Het gouden stuk kost 5 tot 6 keer meer dan het sterling zilveren stuk.

Huidige modetrends die veel zwarte of donkere materialen bevatten, hebben bijgedragen aan de populariteit van sterling zilver, omdat het er heel goed uitziet met zwart. In feite heeft het een veel grotere impact dan goud.

Zilver wordt graag gedragen. Het helpt het glanzend en mooi te houden. Als je het voor langere tijd laat hangen, moet je het polijsten om de aanslag te verwijderen. In onze snelle wereld is zilver een uitstekende keuze. Net zoals we was- en draagkleding hebben, is zilver een uitstekende grijp- en draagstijl voor sieraden.

Dus de volgende keer dat u op zoek bent naar sterling zilveren sieraden van hoge kwaliteit, moet u zeker eens kijken naar zilveren sieraden van het landgoed!